İZMİR /FOÇA DAN MUTLU AKIN KARDEŞİMİZi KAYBETTİK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
İzmir kuş camiasından tanıdığımız, Mutlu Akın kardeşimiz, dün akşam saatlerinde motor kazasında hayatını kaybetmiştir.Sevenlerinin başı sağolsun.

Ekli dosyalar

• makın.webp
    makın.webp
    29.2 KB · Görüntüleme: 2,677
selamunaleykum
ALLAH rahmet eylesin alilesine sabir diliyorum baslari sog olsun genc bir arkadasimizmis

Tanımasakta Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Allah rahmet eylesin.
Ne olur binmeyin şu 2 tekerlere.

Genç yaşta ayrılan arkadasımızın tum sevenlerıne ve yakınlarına baş saglıgı dılıyoruz.

allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağ olsun

iki teker işi şeytan işi çok kötü şekilde hayatını kaybetmiş genç yaşta allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin..

İzmir'in Foça ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Foça'daki bir otelde güvenlik şefi olarak çalışan Mutlu Akın (32) 35 F 9610 plakalı motosikleti ile Foça merkezden Yeni Foça mevkisindeki iş yerine giderken Hakan Çil'in kullandığı 35 AJ 1196 plakalı araca dönüş yaptığı sırada sürücünün bulunduğu kapıya çarptı.

Kazada ağır yaralanan sürücüler, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yarılılardan motosiklet sürücüsü Mutlu Akın, hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Hakan Çil'in durumunun ise ağır olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Ekli dosyalar

• k9n1lvegk0.webp
    k9n1lvegk0.webp
    62.7 KB · Görüntüleme: 2,474
S A E LİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU HAYATIN KAYBEDEN MUTLU KARDEŞİMİZE ALLAH TAN Rahmet acılı ailesine yüce mevladan sabırlar diliyorum allah rahmet eylesin nur içinde yatsın topragı bol mekanı cennet olsun

ölümler elbetteki üzücüdür..yalnız resımdeki elınde tuttugu ve ıctıgı seyin ne oldugunu merak ettımm...

alllahım kardeşimgibi sevdiğim bir insanın ölüm haberini gazeteden öğrenmek ne acı :hayir: . senle ne güzel günlerimiz geçmişti be canım arkadaşım mutlu.öldüğüne inanmak istemiyorum :hayir: .mekanın cennet olsun canım arkadaşım bir gün bile birbirimizi kırmadık üzmedik senle sabahlara kadar beraber eğlenirdik. RAHMETLİ ARKADAŞIMIN SEVENLERİNE .ESKİ ÇALIŞTIĞIM PHOKAİ OTEL ÇALIŞANLARINA SABIR AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM .SEN HER ZAMAN BENİM KALBİMDE OLCAN CANIM ARKADAŞIM :hayir: BÜTÜN FOÇA MUTLUYDU AMA ARTIK ŞİMDİ MUTSUZ :hungur:

selamlar.Allah rahmet etsin.bu motor sevdasından herkes uzak dursun bence.bu sevda kara sevda ve çok feci sonuçlanıyor.bırakın bu motor işini.dörttekerde zaten zor gidiyoruz.

başımız saolsun allah rahmet eylesin yakınlarına dost ve akrabalarına allaha sabırlar versin erken yaşta kaybetdigimiz arkadaşımızın da mekanıda cennetin en güzel yeri olsun inşallah.antalyadan saygılar .poyraz.

Geri