İzmir İçi veya Çevresi Dolapçı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drtaydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

drtaydin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aydın Aydın
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
S.Aleyküm güvercin sever dostlar. İzmir Manavkuyuda uçarken gördüğüm sanırım dolapçı deniliyor, yeni başladığım için fazla anlamıyorum. Aşağıya koyacağım video linkinde yaklaşık 30uncu saniyede görünen havada uçarken aşağı doğru bir yaprak gibi inmesi hoşuma gitti. İzmir içi elinde yavru veya çift satmayı düşünen olur ve bana ulaşırsa sevinirim. Fiyatları konusundada bilgim yoktur isteyen maille isteyen msn ulaşırsa memnun olurum.Şimdiden Tşk. Ederim... ( [email protected])
http://www.yabantv.com/yabanTV/ProgramVideo.aspx?p=5&id=6&v_id=2492

Kuşların hepsi dönek dolapçı değil dolapçılar Kelebek kuşları gibi oyun stili yapıyor.

İlk 30uncu saniyeden sonra yapmış olduğu stil hoşuma gitti. Olmadı manavkuyuda gördüğüm kişiye gideceğim : ) ...

evet video daki kuşlar dönek abi.
dolapçı değiller.
eğer bu dönüşte kuş istiyosanız dönek adı altında araştırın.
izmirdede dönek bildiğim kadarıyla yoğun olarak beslenen bir ırk.
rahat bulabilirsiniz.

uşak;tan saygılar

Yanlış görmediysem paçalı dönekler çoğunlukta videoda.

Kuşları gördüğümden beri araştırıyorum yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Yeni başladığımı söylemiştim fakat döneklerin daha farklı olduğunu gördüm sanki. Açıkçası kuşun stili tabiri caizse kıç üstü helezonik olarak kendi çevresinde dönmesi ve daha sonra uçuşuna devam etmesi. Video onun tamamı değilde ilk 1inci dk. içerisinde yapmış olduğu hareket benim için önemli olan da zaten bu. İzmirde dönek besleyende çok aldığımda istediğim bu değilmiş demek istemiyorum...

Geri