izmir karsıyaka şemikler örnekköy ve gıda çarşısındaki dernek ve meazatlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kotukull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kotukull

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç kara
Meslek
gıda
İlgi Alanı
Kuşlar
selam arkadaşlar. tam adres olarakbilmiyorum ama izmirdeki bazı pazar ve mezatların adreslerini veriyorum..

örnekköy: mezarlık karsısındakş kahvenin sokgında cuma ve pazartesi günleri saat 20:00-24:00 arası(nalbant sokagı diyede gecer..

semikler: şemikler futbol sahasının hemen karsısında kuscular dernegi var okulda var hatta yanında.. cumartesi ve salı günleri 20:00-24:00 arası mezat kurulmaktadır..

kuş pazarı: gıda çarsısında sabah 08:00-12:00 arası kurulmaktadır.. her türlü ilaç kuş vs.. bulabilirsiniz..

Re: izmir karsıyaka şemikler örnekköy ve gıda çarşısındaki derne

gıda pazarı nerde

Re: izmir karsıyaka şemikler örnekköy ve gıda çarşısındaki derne

örnekköy mezatı taşındı arkadaşlar. mezarlık karşısındaki kahveden 3 sokak ileri taşındı bi pidecinin üstüne . paLa dayının teli. ve birtane daha açılmış gökçen abinin onun yerini ögrenmeye çalışıyorum oralarda oda ,bilginiz varsa paylaşırmısınız, yada şemiklerdekinin yerini gnlerini ve saatlerini tam olarak yazarmısınız

Re: izmir karsıyaka şemikler örnekköy ve gıda çarşısındaki d

gıda çarşısındaki hangi günler oluyor

Re: izmir karsıyaka şemikler örnekköy ve gıda çarşısındaki d

Bugün balkonumda bir güvercin buldum, uçamıyor yakından baktığımda kanadının kesik oldugunu gördüm. Sahibini bulmaya ugrasıyorum. Kuş posta güvercini sanırım. ayağında kırmızı bir halka var ve üzerinde tgf ile başlayan bi kod var kuşun sahibini nasıl bulabilirim. Ben kendi adıma hiç bilmediğim bir iş. yardımcı olursanız sevinirim.

Geri