İzmir Levent ten göksel in dönekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olcay1985
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

olcay1985

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
olcay avcı
Meslek
satış elemanı
İlgi Alanı
Köpekler
Selamın aleyküm. siteye yeni üye oldum kısa bir inceleme yaptıktan sonra gerçekten güzel kuşlar var maşallah allah nazarlardan saklasın. ben de kendi kuşlarımın resimleri paylaşmak istedim. kuşlarım tek kandan gelmekle beraber orjinaldir.

Ekli dosyalar

• (E)...webp
    (E)...webp
    26.7 KB · Görüntüleme: 3,770
  • (F) ÇAKAL ERKEK (akkuyrukların(b&d) yavusu.webp
    (F) ÇAKAL ERKEK (akkuyrukların(b&d) yavusu.webp
    71.9 KB · Görüntüleme: 2,305
  • (Ğ) KÜLLÜ DİŞİ (B&D).webp
    (Ğ) KÜLLÜ DİŞİ (B&D).webp
    32.3 KB · Görüntüleme: 2,265
bunlar da kuşlarımın devamı

Ekli dosyalar

• (G)...webp
    (G)...webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 3,667
  • (F+I).webp
    (F+I).webp
    56.2 KB · Görüntüleme: 2,242
  • (L) mavi dişi.webp
    (L) mavi dişi.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 2,543
devam

Ekli dosyalar

• (H) AKKUYRUK DİŞİ (B&D).webp
    (H) AKKUYRUK DİŞİ (B&D).webp
    32.3 KB · Görüntüleme: 2,252
  • ak kuyruk erkek .webp
    ak kuyruk erkek .webp
    27 KB · Görüntüleme: 3,636
  • akkuyruk çift.webp
    akkuyruk çift.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 3,686
devam

Ekli dosyalar

• (İ) ÇAKAL ERKEK (G&Ğ)2.webp
    (İ) ÇAKAL ERKEK (G&Ğ)2.webp
    58.7 KB · Görüntüleme: 2,242
  • sarhoş erkek.jpg
    sarhoş erkek.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 3,442
  • karışık.webp
    karışık.webp
    56.5 KB · Görüntüleme: 2,214
Merhabalar.
Maşallah kuşlarınız güzel gösteriyor özellikle arap ak kuyruklar. Ama sanırım kuşlarınız dolapçı. Arap akkuyruk olanlar dolapçıya benziyor. Yanılıyormuyum?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

yok dolapçı deiller o yüzden orjinaller yazdım eski dönekler bunlar pek kalmadı piyasada. yıllardır besliyorum bunları başka hiç bir kan sokmadan aralarına.

hatta arasıra galaça yavrular da alıyorum bunlardan bunlar da aldığım yavrulardan

Ekli dosyalar

• M&K.webp
    M&K.webp
    53 KB · Görüntüleme: 2,051
  • pal dişi.webp
    pal dişi.webp
    40 KB · Görüntüleme: 3,728
Olcay bey;
Aramıza hg.Bu tip paçasız dönek görmeyeli baya uzun zaman oldu.Paylaşımlarınızın devamını dilerim.

hoşbuldum tabi yeni yavrular aldıkça kuşlarımın fotoğraflarını yayınlayacağım

bu döneklerden bende de var süperdirler dönüşleri ve damarları ve ucuşları saatlerce ucar ve bulutta kaybolur.kaybolup 5 gün sonra gelende var gecen hafta ici bulutta kaybolup bugün gelen oldu yani renk yok belki ama süper ler 45 den uzun dönüyor lar,

SELM ARKADAŞIM,

GERÇEKTEN ORJİNAL SAYILACAK KUŞLARA SAHİPSİN ALLAH SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLERİNİ NASİP ETSİN. BU KUŞLARDAN TÜRKİYEDE SANIRIM PARMAKLA SAYILACAK KADAR SAHİP ÇIKAN VARDIR. BU KUŞLARA SAHİP ÇIKMAKLA ÖVÜNE BİLİRSİN. BU KUŞLARI LÜTFEN DOLAPÇILARLA KARIŞTIRMAYIN. ASIL DÖNEKLER BU KUŞARDIR. AKBAŞLAR DAHA SONRADAN KOSTÜMLERİ İÇİN ÜRETİLMEYE BAŞLANMIŞTIR. DOLAPÇILAR İLEDE KARIŞTIRILMASIN.

kuşcuu arkadaşın dediği gibi çok damarlı hayvanlar aynen 3 tane yavrum salmadan kaçtı daha cikkcik yavruyken ayrı ayrı 3 ü de daha dışarı görmemesine rağmen 3 gün sonra geri geldi.

kuşalrınızın maşaallahı var evet aynı dolapcılara benzıyolar ama degillermiş sayenizde ogrendim,allah nazarlardan saklasın.

saygılarımla

Arkadaşım resimlere baktımda madem eski damar eski kan şu kırmızı ve kırmızı akkuyruklardan bizede vermen mümkün mü.Ben yıllardır ıspartada dolapçı beslerim.Ama madem oyunu ve damarı iyi diyorsun tip olarakta bizim dolapçılara çok benziyor.Açıklama yaparsan sevinirm saygılarımla Murat [email protected]

bu döneklerin soyu tahmin ediyorum 100 sene evveline dayanıyor.akbaş akkuyruk dönekleride beyaz döneklerle bu dönek leri eşleyerek yaptıklarını tahmin ediyorum.tabi zaman la bunların modası gectiği icin tek tük sahip cıkan kalmış,you tube da avustralya dönek yazarsanız bunlar karşınıza cıkıyor bi yerde daha gördüm makedonya dönek yazınca da cıkıyo incelerseniz görürsünüz.adamlar bizim modası gecti diye sattığımız gercek dönekleri almışlar yetiştirmişler ve sahiplenmişler.bizde şimdi nasıl buluruz diye arıyoruz,ben bi vasıtayla buldum,ama tam siyah beyaz kuyruklar cok güzel onlardan olsa beslerim.bendekiler beyaz lekeleli kafa beyaz kuyruk veriyor ama bunlarla aynı gaga ve gözler duruşları aynı aynı kana sahip olduklarına eminim,yani yakalanmaması ve ucuşları benzerlikleri var,fazla oldumu gercekten beslemek isteyen arkadaşlara vermek isterim.dönüşleri de süper kuşlar gerekli eğitim ve ucum verildimi seyre doyamaz insan,,,,,

maşallah degısık ve güzel kuslar tuynce hayrını gor arkadasım

Mustafa Eralp arkadaşım kuşlarımı beğendiğine sevindim ama kusurabakma ya bu kuşlarımın hiç birini elimden çıkarmayı düşünmüyorum şu an hepsi şimdilik tam yavru için randuman alabiliceğim durumda.İleride yavrular çıktığında çıkarmayı düşünürsem burdan paylaşırım. denk gelirsen sana da veririm.

Göksel bey merhaba. Kuşlarınız görünüş itibariyle güzel.Uçuruyormusunuz.Bende İzmir de kuş besliyorum. Sizinkilere benzer kuşlardan gelme kuşlar bendede var.Sizinle tanışmak kuşlarınızı da görmek isterim müsait olduğunuz bir zaman.

Arkadaşlar uzun zamadır siteye giremiyordum sizlerle kuşlarımın birkaç yeni resmini paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• Görüntü(300).webp
    Görüntü(300).webp
    38.6 KB · Görüntüleme: 2,008
  • Görüntü(297).webp
    Görüntü(297).webp
    56.6 KB · Görüntüleme: 2,202
  • Görüntü(299).webp
    Görüntü(299).webp
    39.5 KB · Görüntüleme: 2,196
bu da sert bakışlı erkeğim :D boz vermeyi çok seviyo maaşallah

Ekli dosyalar

• Görüntü(304).webp
    Görüntü(304).webp
    39.3 KB · Görüntüleme: 2,219
  • Görüntü(310).webp
    Görüntü(310).webp
    57.6 KB · Görüntüleme: 2,172
  • Görüntü(309).webp
    Görüntü(309).webp
    69.1 KB · Görüntüleme: 2,198
sert bakışlı erkek diye en alttaki akkuyruk u kastetmiştim :)

Akkuyruklar güzel maşallah bol yavru alman dilegiylee.

.....uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN......

merhaba olcay öncelikle aramıza hoşgeldin ve düzrenk döneklerin çok asil duruyorlar maşallah bende bu kuşların hastasıyım bende izmirden 10 sene ön getirmiştim ve halen var izmire hergelişimde pal akkuyruk ararım hatta 2 ay önce geldim pazardan 1erkek götürdüm cok şahane ama senin kuşlarında hoşuma ditti bana bana bir erkek ve iki dişi gönderirsen sevinirim tel.05365642675.telofonaha detaylı görüşelim ararsan sevinirim görüşmek üzere :tamam:

abi merhabalar ben burdurdan murat abi bi konuda seni tebrik ederim bu kuşları bu zamana kadar ırklarını devam ettirdiğin için ben sadece bu ırkın kalmadığını kulaktan duydum izmire gelmedim ama hiç belki ondandır bende böyle ırkıları beslemek isterim yanlız benim istediğim tek renk olmaları (özellikle 4.fotodaki boz dişi )tam benlik sağlıcakla besle abiciğim bol bol yavru alman dileğimle sevgi ve selamlar ([email protected])

Arkadaşım ben de burdurda kuş besliyorum ve bu ırkın ne kadar güzel olduklarını biliyorum.Burdurda bu ırktan hakan çıray isimli arkadasımızda var ve bence gerçekten tam performanslı oyun yaptıkları zaman akbaşlardan daha güzel dönüyorlar.Yani insanın gözünü okşuyorlar.Kuşların çok güzel inşallah bu ırkı devam ettirirsin.Seni tebrik ederim...

keşke bizde bulabilsek eski damarlardan tüyü kadar hayır gör

arkadaşlar kuşlarımı beğendiğiniz için teşekkür ederim ama önceden de belirttiğim gibi kuşlarımı elimden çıkarmak istemiyorum. ilerde çıkaracağım olursa sizlere paylaşırım

izmirn neresinden acaba bende dönek besliyordum bırakmıştım şimdi yeniden başladım karanfil sayalar var elimde ama dönek yapmak istiyorum cok güzelse kuşların gelip izleriz anlaşırsak bende almak isterim.saygılar.

Geri