İzmir Makaracısı Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Arkadaşlar elinde Çil İzmir makaracısı ( Oryantel Rollar) olanlar resim,şehir ve adet olarak fiyatlarını yazarlarsa almak isterim. Çift veya daha fazla farketmez. Kuşları kendime alacağım damızlık için.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

makaracı

selamün aleyküm.bu sitenin yöneticisiniz heralde.bende 1 çift beyaz roller var 1 ay önce aldım.kuş kaçırmaktan bıktığıumm için kanatlarını çektim kanatları uzadı ve bir kaç gündür uçurmaya alıştırıyorum.şu an düz uçuyorlar.
ben 14-15 sene dir mardin beslerken birden makaracı meraklısı oldum bu youtube izledikten sonra ve bi kaç tane bursa aldım iki tane si orjinal karakanat yavru.kuşlar 2 aylık ve 3 haftadır uçuruyorum sineğe çıkıyorlar hemen ve şu anda en az yarım saat uçuyorlarsizden ricam bursalar makara yapmayanı olur mu.ben pek anlamadığım ve buralarda pek bu kuşlar tanınmıyor.bıu konuda bilgilendirirseniz sevinierim.benim için kuşların bursa veya roller olması önemli değil havada makaraya girmeleri önemli.rollerler içinse şu an ilk yumurtaya yattılar .inşaallah yavrularından sizinle paylaşırım .ve kuşların fotolarını size göstermeye çalışırım. şimdidien çok teşekkürler.

Geri