İZMİR MENEMENDE RÜZGARDA KAYBOLDU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacı emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre ceyran
Meslek
akar yakıt
İlgi Alanı
YAKALAYAN ARKADAŞLARA BİR ÇİFT GÜVERCİN HEDİYE EDERİM ERKEK AYAĞINDA SARI LACİVERT BONCUK VAR BADEMLİ..

Ekli dosyalar

• DSC00347.webp
    DSC00347.webp
    1,020.2 KB · Görüntüleme: 1,489
Bulursun inşallah ama fazla ümitlenme. Geçenlerde benim arap erkek kelebeğim kayboldu, yumurtası vardı kuşun 13-14 günlük falandı ama kuş rüzgardan nolduysa kayboldu. 1 senelik hatta daha fazla süredir beslediğim kuşumdu... Ama düşünüyorumda belki benimkini atmaca yemiştir, yoksa gelirdi o mutlaka...

........SİNAN ÖZTEKİN..........

doğru söylüyorsun biz hep kuşu başka insanlar tuttu diye düşünüyoruz ama atmacanın tutacağını hiç düşünmüyoruz

ATMACA TUTMADI EMİNİM MAHALLEYE DÜŞTÜ BURDA YENİ OYUNA TUTULDU GELEMİYO DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜM İŞALLAH DEĞERİNİ BİLEN BİRİ TUTAR ÇOK ESKİ Bİ DAMARIM TEK KALDI BABASI VE KENDİ ANNESİNİ ATMACA ALDI.

gecmis olsun bilader ama insallah dedigin gibi iyi kustan anlayan birinin eline gecmistir insallah

Benim kaybettigim kuslardan 3 kümes cikardi bende kani son kalan bir erkek baska kacirdim ama insanliktan nasibini almamis bircok kisi tutakcilik yapiyor bu yuzden fazla ümitlenme saglik olsun.

Gönen kelebeği sanırım bu kuş. Bir ara bir çift aldım; tabak dönüşü deniyor heralde, havada acayip dönüş yapıyolardı, çok güzel oluyorlar. Erkeğine makyaj yapmışlar gibi göz ve gaga etrafı siyahtı. Kelebekler içersinde en güzeli bence bu kuşlar. Umarım kuşunuza tekrar kavuşursunuz.

ilginiz için teşekkür ederim abiler evet haklısınız malesef tutakçılar yüzünden yetiştiriciler bıktı ve kuşlarımızın değerlerini çok düşürdüler sebep biz özenle yetiştirip büyük meblalar harcadığımız kuşlar tutuluyor ve nasıl olsa tuttum deyip değerinin çok çok altında meblalara satılıyor yani sayın abiler bu gibi arkadaşlar bütün yetiştirici abilerimize ve dostlarımıza çok büyük zararları olduğunu düşünüyorum saygılar.

emer dostum bu kuşları rüzgarda uçurmayacaksın, sakin havada, serin havada uçurup seyredeeceksin, rüzgaürda işiniçine birde kontrolsüz dönüş girince kuşun evini bulması zorlaşıyor, yıllardır bunlarla uğraşıyorum, en fazla kaybımı da senin gibi rüzgarda uçurunca verdim. bende bıktım bunlardan hepsini verecem,resimelride eklemiştim.

Geri