server35
Üye
- Ad Soyad
- SERVER KAYGISIZ
- Meslek
- ECZACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erciben' Alıntı:güzel kuşlar sağlıkla besle..bol ve daha güzel nitelikli yavrular alman dileği ile..
kardeşim sanırım kelebek beslemek istiyorsun aslında sen kelebeğin merkezinde yaşıyosun oralarda buCan_Özen' Alıntı:kardeş sana birşey sormak istiyorum. bende kuşçuluğa yeni başladım.Bende iyi güzel kuşlara sahip olmak istiyorum.Naasıl anlarım aldığım kuşların güzel olduğunu... lütfen yardımcı olurmusunuz...
teşekkürler...muygun' Alıntı:kafa kuyruk gökbaşlar güzelmiş hepsini güle güle besle
erciben' Alıntı:çok pahalı arkadaşım eğer mavi kafa kuyruklardan bahsediyorsan..yanlış anlama şöyledigimi ama..senin maviler elma baş gibi yani kafa kesmesi nerde ise göz izahasında gibi..kafa kuyrukta kuyruk altı ve kuyruk üstü kesmesi düzgün olucak..kafa kesmeside boyundan olucak ve duzgun olucak..kanat üstünde mavi leker cok önemli degildir..güzel bi kafa kuyruktan gelen beyaz eşlesmesi ile o lekelerin hepsi gider çıkan yavrularda..yeterki kafa kesmesi ve kuyruk kesmesi duzgun olsun..senin resimdeki mavilerin tanesi ızmirde camdibindeki mezatlarda her hafta çıkıyo.. genelde 30 40 liradan gidiyo..Amaç bilgilendirmek bu yazılımın amacı..yanlış anlaşılmasın saygılarla..