İzmir Tireden Döneklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfunhoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

tayfunhoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun kuşçu
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Köpekler
Dönekler havada belli olur ama damar kuş olması çok önemli.

Ekli dosyalar

• akkol erkeğin yav..webp
    akkol erkeğin yav..webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 2,625
  • PIC03561.webp
    PIC03561.webp
    666.2 KB · Görüntüleme: 2,486
  • akkol erkeğin yavv..webp
    akkol erkeğin yavv..webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 2,598
GÜLE GÜLE BESLE rabbim daha güzellerini nasip etsin

KUSLARIN GERCEKTEN COK GUZEL VE SAGLIKLI GORUNUYOR IYI GUNLERDE BESLEYIP UCURMAN DILEGIYLE (İZMİRLİ ALİÇO)

KUŞLARIN İYİDE GEL MENEMEN E BEKLERİZ DÖNEK İZLETELİM SANA..

Allah nasip ederse gelirim insallah. Sizleride Tire'ye beklerim burada değerli abilerimiz var, onlarıda ziyaret ederiz.Türkiyenin bir çok yerine uğradım, Menemen'deki güzel kuşlarıda görmek isterim.

Maşallah TAyfun Hocam dönekten pek anlamam ama kuşların duruşları damarlı gibi duruyor dönecegine garanti veriyorlar =)

Teşekkür ederim Serkan Kardesim. Bir işte emek varsa , sevgi varsa sonuç güzel olur. Diğer kuşçu arkadaşların da kuşlarının çok güzel olduğuna inanıyorum. Sonuçta bu bir hobi ve sevmeyen zaten kuş beslemez.

Fırçacı kuşlarım

Ekli dosyalar

• fırçacı erkek yavru.webp
    fırçacı erkek yavru.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,191
  • PIC03639.webp
    PIC03639.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,236
  • PIC03774.webp
    PIC03774.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,225
Aydınlı kuşlarım

Ekli dosyalar

• cüneytin erkeğinin yavrusu.webp
    cüneytin erkeğinin yavrusu.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,211
  • PIC03731.webp
    PIC03731.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,290
  • sazlının kardeşinin yav..webp
    sazlının kardeşinin yav..webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,318
Döneklerim

Ekli dosyalar

• PIC03748.webp
    PIC03748.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,191
  • sisinin dişisinin yav..webp
    sisinin dişisinin yav..webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,266
  • PIC03749.webp
    PIC03749.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,229
Maşallah,ellerinize,emeğinize sağlık.Bilinçli yetiştirici olmanız,kuşların nesillerinin korunması adına çok güzel.Bol ve sağlıklı kuşlar üretmeniz dileğiyle...

güle güle besleyin.adagideli, balabanlılı yok mu içlerinde buraların kavalaları meşhurdur da?

Teşekkür ederim. adagideli ve balabanlılı maalesef yok. Kuşlarımın köken itibariyle Aydınlı Peynirci Ahmet Abinin kuşlarıdır.İki çift de Sarayköyden yeni aldım havada. Nesillerini olduğunca korumaya çalışıyorum fazla yakınlaştırmadan.Bu senelerde aradığım vasıfda dönen dönek pek rastlamadım.Bildiğiniz bir isim varsa kuşlarını izlemek isterim.

denizlide ŞADAN abinin kuşları çok güzel dönüyo benim izleme şansım oldu.ADAGİDE'de Ercan KALFAOĞLU var sitemizin üyesidir ovakentli ismiyle kuşlarının resimleri var forumda.o sana yardımcı olur sanırım.ödemişte çok güzel dönekleri olan arkadaş vardı ama hastalığa kırdırmış kuşları azalmış.bulunduğunuz yörede kavalanın feriştahları var ama...aramak gezmek lazım hocam

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Olabildiğince gezmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi dönek buralarda epey fazla ama kuşların nesli korunmadığı için dönüş kabiliyetleri kıtlaşmış.Kuşların dönüşleri de farklı farklı. Ovakent'e gitmiştim sanırım birkaç kez daha gitmem gerekecek.

KELAMA MAAŞALLAH DİYEREK BAŞLIYIM HOCAM. KUŞLARIN HAKKATEN GÜZELMİŞ. ALLAH DAHA İYİLERİNİ DOYA DOYA UÇURMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH. SELAMLAR...

Bir dönekte yerde aranabilecek tüm vasıflar mevcut , Allah bol bol yavru almayı nasip etsin.

Denizliden Saygılar

gerçekten kuşlarun on numara şekli kuşlar duruşlarıyla kostümleriyle ben burdayım diyor eminimki havadaki performanslarıda bir o kadar iyidir....saygılarımla

HASAN YILMAZ
BURDUR

hasan kardeş kuşların maaşallah güzel kuşlarınvar selamlar tavastan emin

OOO TAYFUN HOCAM DÖKTÜRMÜŞSÜN. ALLAH SAĞLIKLI VE BOL VERİMLİ YIL NASİP ETSİN. SELAMLAR....

Server kardeşim teşekkür ederim. Allah sanada en güzellerinden nasip etsin inşallah.Yavrular büyüsün hediye bir çift aydınlı vereceğim sana. Senin o güzel kümeslerine güzel kuşlar yakışır.

hoca ırkları mavı akkolamı dayanıyor :heyo:

Kuşlarınızın kostümü çok güzel maşallah, eminim dönüşleride çok güzeldir. Kuşlarınızın her türlü gösterişi var zaten , bol yavrulu bir sezon geçirmeniz dileğiyle..

Hocam kuşlara maaşallah diye başlamak istiyorum.Eşkalleri gerçekten güzel, ortadan elifli erkeğiniz dikkatimi çekti,yerdeki duruşu mükemmel görünüyor, geldisi ve performansı hakkında bilgi verebilirmisiniz. Bu arada yaza canlıda izlemek nasip olur inşallah.Memlekete selamlar..

HOCAM BUNLAR GALCALARDANMI YOK SA MAVİ ERKEKDEN Mİ :))))))

Geri