İZMİR VEYA ÇEVRESİNDEN OYNAK KELEBEK ARANIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan server35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

server35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SERVER KAYGISIZ
Meslek
ECZACI
İlgi Alanı
Kuşlar
SLM İZMİR VEYA ÇEVRESİNDEN OYNAK KELEBEK ARIYORUM....
FAKAT OYNAK AMA ÜSTÜN ŞEKİLDE KARŞIYA TUTAN KUŞLAR ARIYORUM PARASI FARK ETMEZ
ÜSTÜN KUŞ GÖRÜRSEM FİYATTA ANLAŞIRIZ YANİ HAKKINI VERİRİM...

yok renk önemli değil ama balıkesir kuşu olmasın...

kardeşim bende vardı şuanda yok ama manisada eş dost bol aracı olurum karşıya oyunlu maviler ve şeşler var arkadaşlarda uçurur bakarsın işine gelirse alırsın kardeşim uyarsa tlf özelden gönder yardımcı olurum kib...

salihlide bi arkadasım var istersen bı gorus bu konuda yardımcı olurmu bılmem karsıya oynayan kaplanları var en son yavrularını satmıstı suan elınde varmı bılmem ızmır"e yakın gıdıp gorursunuz ....

byenes' Alıntı:
salihlide bi arkadasım var istersen bı gorus bu konuda yardımcı olurmu bılmem karsıya oynayan kaplanları var en son yavrularını satmıstı suan elınde varmı bılmem ızmır"e yakın gıdıp gorursunuz ....

olur numaram 0507 707 35 75 arayın yada arkadışının numarasını verirsen bende ulaşırım
teşekkürler..

izmirin neresi kardeşim

ben karabağlar e.çamlık yakınsan beklerim görürsün hangisini beyenirsen :)

server abi manisaya yolun duserse beklerım bı cıft ayarlarız izlersinde alırsın kuslarda bos kanat bulursan hedıye edecegım istedıgın kusu saygılarımla iyi geceler...

nopecnma' Alıntı:
ben karabağlar e.çamlık yakınsan beklerim görürsün hangisini beyenirsen :)
dostum ben tire de oturuyorum tlf verirsen uygun olduğumda ararım görüşürüz. teşekkürler..

hidayet bal' Alıntı:
server abi manisaya yolun duserse beklerım bı cıft ayarlarız izlersinde alırsın kuslarda bos kanat bulursan hedıye edecegım istedıgın kusu saygılarımla iyi geceler...
tamam kardeşim ara sıra manisaya geliyorum tlf verirsen bi gün geldiğimde ararım. teşekkürler.

ARKADAŞLAR KİMSEDE OYNAK KELEBEK YOKMUUU......

Geri