İzmir Yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gamedog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Gamedog

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atakan Elmacı
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Evet bu sene Üniversite için İzmir'e geldim yaklaşık 10 gün sonra yeni bir kümes yapıcam hobime buradada devam etmek istiyorum. Kümesinizde fazlalık olan sağlıklı kuşları nereye vericem diye düşünmeyin kardeşiniz burda yardım bekliyor.

Gamedog' Alıntı:
Evet bu sene Üniversite için İzmir'e geldim yaklaşık 10 gün sonra yeni bir kümes yapıcam hobime buradada devam etmek istiyorum. Kümesinizde fazlalık olan sağlıklı kuşları nereye vericem diye düşünmeyin kardeşiniz burda yardım bekliyor.

HEM BELES HEM SAGLIKLI GÜZEL VALLAHİ AMA BULUNUR SİTEMİZDE YARDIMSEVER ARKADAS OLDUKCA FAZLA SEZON SONU DA GELDİ İNSALLAH BEKLENTİLERİN KARSILANIR :heyo: :heyo:

SAYGILAR

Valla ben vermek isterdim ama zaten toplam 3 yavru alabildim koca sezonda inşallah diğer sezona.

alger' Alıntı:
Valla ben vermek isterdim ama zaten toplam 3 yavru alabildim koca sezonda inşallah diğer sezona.

usta bir okutup üfletelim sana, nazar değmiş sanırım.

benim son 3 aylık çizelgem (eylül2012-kasım2012)

Miski çift : 2 yavru
Selanik çift : 2 yavru + 2 yumurtaları var şu an
Fındık bango : 2 yavru
Çakmaklı : 2 yavru + 1 yumurta (2 gün oldu)
Krem : 2 yumurta (15 günlük)

FeLix_' Alıntı:
alger' Alıntı:

usta bir okutup üfletelim sana, nazar değmiş sanırım.

benim son 3 aylık çizelgem (eylül2012-kasım2012)

Miski çift : 2 yavru
Selanik çift : 2 yavru + 2 yumurtaları var şu an
Fındık bango : 2 yavru
Çakmaklı : 2 yavru + 1 yumurta (2 gün oldu)
Krem : 2 yumurta (15 günlük)

yani ben veririmmi diyorsun mesut :tamam: :tamam:

BURSA DA OLSA TABBİ Kİ VERİRİZ..

aynen türker abinin dediği gibi paylaşmayı severim ben, ama kümesi, kuşçuluğu güzel olacak, yerdeki kuşu taş atarak kaldıranlar en baş düşmanlarımdandır mesela :) (sanki şeytan taşlıyorlar)

bursaya gelirse ben de 1 takım portakal, 1 takım balina ve bir takım bango veririm ama Mesut kardeşimin şartları bende de geçerlidir.

kuscu_marik' Alıntı:
Gamedog' Alıntı:

HEM BELES HEM SAGLIKLI GÜZEL VALLAHİ AMA BULUNUR SİTEMİZDE YARDIMSEVER ARKADAS OLDUKCA FAZLA SEZON SONU DA GELDİ İNSALLAH BEKLENTİLERİN KARSILANIR :heyo: :heyo:

SAYGILAR

Arkadaşlarım,abilerim yardımsever insanları burada görmek gerçekten çok güzel. Hem ücretsiz hem sağlıklı demişsiniz İzmir'e yeni geldim sayılır bir çevrem yok burda o yüzden bende buraya yazdım ciddi paralar veremem belki ama salma ziyaretinede eli boş gitmem (:

alger' Alıntı:

Teşekkür ederim o yavrularınızda 10 yavrunun yapamadığını yapar sizi mesut eder inşallah tüyleri kadar ömürleri olsun.

Kardeş bende Gamedog arkdaş gibi soru yazıp cevaplamanızı istşyomda nereye yazcam

bagdadi israil dragon satmak isteyen olursa ulaşa bilir 05346702531

Geri