izmirde dolapçı satan arkadaş varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zogon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zogon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ayhan yiğen
Meslek
enjeksiyon
İlgi Alanı
İZMİRDE HAVADA DOLAPÇI SATAN ARKADAŞ VARSA ALICAM RENGİ ÖNEMLİ DEĞİL OYUNU GÜZEL OLSUN YETERLİ

Muğla yakın sayılır.
Muğla'ya gelme imkanınız varsa her renkten mevcut yardımcı oluruz.
0543 886 26 29

renk sorun degıl uçurabilecekmısınız ben havada almak istiyorum hüseyin abi

Uçmayan dolapçıyı ne yapalım. Siz ulaşın uçururuz.

ben size daha önce ulaşmıştım evi taşıdım yerde satıyorum gibisinden söylediniz onun için öyle dedim hüseyin abi

Kuşları kışın ayırıyorum. Dişilerle erkekler ayrı yerde oluyorlar. Kış aylarında evin ikinci katında ayrı ayrı odalarda olduğundan uçurma imkanım mevcut değil. Bu aylarda uçuruyorum.

ama ben aradıgımda ucurmamak ıcın bırsuru bahane yaratarak yok evi taşıdım kuşlarım inşaatda fılan kendıme ayırdım fılan dedınız bende oralı olmadım pek siz yerde 250 TL ye dolapcı satmaya calısan birisiniz dıye dusundum.

Ben yalanmı söylüyorum;
Kuşların kümesi değişti. 4 kümes var gelirsen görürsün. Kuşlar şu anda inşaatın içerisinde odada duruyor.

eeee kendınız soyluyorsunuz ıste kendı yalanınızı sımdıde ıtıraf edıyorsunuz kuslar inşaatın ıcınde dıyerek. teldede ucuramam yerde verırım dıyordunuz sızınde bir anınız diğerini tutmuyor k.bakmayın yerde 250tl kusa para verılmez. kendınızı uyanık sanıp mılletı salak yerıne koymayınız.

zogon' Alıntı:
eeee kendınız soyluyorsunuz ıste kendı yalanınızı sımdıde ıtıraf edıyorsunuz kuslar inşaatın ıcınde dıyerek. teldede ucuramam yerde verırım dıyordunuz sızınde bir anınız diğerini tutmuyor k.bakmayın yerde 250tl kusa para verılmez. kendınızı uyanık sanıp mılletı salak yerıne koymayınız.

Benmi anlatamıyorum senmi özellikle anlamak istemeyenlerdensin.
Sen ne zaman aradın bilmiyorum. Günde 10'larca telefon alıyorum. Daha da dün başlamadım dolapçı beslemeye. İzmirede 100 üzerinde kuş verdim. İstersen adres vereyim git izle.
Geleceğin zamanda haber et birkaç gün önceden, bende uçmayan kuş bulunmaz. Çıkarırım odadan götürürüm eski kümesine uçururum. Oda olmadı gideriz arazide taşıma sandığıyla uçururuz. Azda ders alırsın anladın mı?
Boş boş konuşupta karşındakini tanımadan etmeden yalancılıkla suçlama.
Uçanıda 250 değil 500 lira. En aşağıda 50 tane uçan kuş çıkarırım. İstediğin zaman gelebilirsin.
Bu yeter herhalde sana.
Hayatın boyunca görmediğin-göremeyeceğin kadar dolapçıyı bir arada görmek istiyorsan boş konuşma gel ve izle. Kesinlikle 250 lira değil onuda özellikle belirteyim.

hadi boşkoysana ya sen delikanlı olsan telde farklı konusup sitede farklı konuşmazsın hadi bak işine şimdi. kalkmış bırde efkam kesiyor :) insanlık dürüstlükten mertlikten gelen bişeydır oncelıkle sen bunları yaptıgın zaman karsıma cık bende bır ınsanla muattap oldugumu anlayım. karsında cocugun yok senın fırca atar gıbıde konusamazsın sımdı bak ısıne yazma bırdaha benım actıgım konularada.

zogon' Alıntı:
hadi boşkoysana ya sen delikanlı olsan telde farklı konusup sitede farklı konuşmazsın hadi bak işine şimdi. kalkmış bırde efkam kesiyor :) insanlık dürüstlükten mertlikten gelen bişeydır oncelıkle sen bunları yaptıgın zaman karsıma cık bende bır ınsanla muattap oldugumu anlayım. karsında cocugun yok senın fırca atar gıbıde konusamazsın sımdı bak ısıne yazma bırdaha benım actıgım konularada.
Sen hastamısın kardeşim.
Sen aradığın zaman uçurmuyorum demiştim zaten. Allah Allah benmi anlatamıyorum halen daha. Kuşlar inşaat içerisinde şu anda çıkarmıyorum dediğimi hatırlıyorum. Ben farklımı konuşuyorum?
Allaha şükür delikanlılığı senin gibi bebelerden öğrenecek değilim. :) :)

Geri