İzmir'deki Son Bir Hafta İçindeki Hırsızlıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TiryandaLi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aytekin Yiğit
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese Selamlar,
Bu aralar İzmir civarlarında hırsızlık hızla yayıldı.Menderes'ten 15,Torbalı'nın KöyLerinden ise 20 Kümes kuş Çalınmıştır.Sizden istediğimiz ise Yakın çevrenizde bulunan kuşçularda bi şüpheli durum gördüğünüzde bize haber verebilirmisiniz.Mesela adamın az kuşu vardır veya adama alamıyacağı kuşlar geçebilir.Sadece sizden istediğimiz bu kuşların fotoğraflarını çekip veya yerlerini bize haber vermeniz yeterli olur.Çalınan kuşlar Ege bölgesinin heryerinde olabilir.Bize bulunduğu yeri söylerseniz biz gelir bakarız.Çalınan Kuşlar Kelebek(Saya),Taklacı,Dönek,Baska... kuşlardır.Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

Msn:[email protected]

arkadaşım enyakınında ara yanına gelip çayını çorbanı içen yedigi tabaga pisleyen insan çok hayrını görmesinler allah dan bulsunlar

mrb bu pıyasayı bılen yakın arkadaşlarına sor eminim kuşlar bildin birinden çıkar.Pazar gunu kuş pazarınıda kontrol et

Kuşları bulduk ama alamıyoruz.Kuşları çalan adamlar geri vermiyorlar.İzmir Çimentepe'denler.İLk çalınan 150 tane kuşu satmışlar diğerleri duruyormuş.

izmir esrefpasadan selim abıler 5 ay önce bunlar burda turemeye basladılar 120 tane benden caldılar cok kısılerın kuslarını patlattılar cohu ınsann emehı bosa gıttı ne dıyebılırım :hmm:

Kardeşim kafanıza göre iş yapmayın kendiniz almaya falan gıtmeyin kuş garantı ordaysa savcılıga baş vurun catır catır alırsın kuşları bu adamlar insanın kendi kuşunu parayla geri satarlar insana bu kadar şerefsizler bunlar.

adam benim kusumu calacak sonra bana parayla geri satacak.O adamı o catıdan asagı sallarım bakam ucabiliyomu.Varmı bole bi serefsizlik.

Hakket ya , biri benim kusumu calacak sonra ben onu bulacagim kuslarimi parayla geri satacak ?
Yukaridaki arkadasin dedigi gibi adama kanat takar kopruden assagi atarim ucarsa ala ucmazsa ne ala.
Ama sen belliki sessiz kalmissin en azindan git savcilaga basvur , bir neticeye ulasmaya calis boyle sessiz kalamzsin.
Boyle serefsizlere kimse disini gostermezse daha nice kumesleri soyarlar , yarin birgun yine sana gelirler nasil olsa sesini cikartmiyorsun diye.

Geçen gün 5-6 kümese girdiler yine 200 kadar kuş götürmüşler.

valla usta cok gecmıs olsun..sen kusları buldun ama kusları gerı vermıyorlar ha vay a.q valla bana yapcaklar bunu kesın cınayet cıkar ona sonra kus dıye pırıltı atarım..ama sen yınede guzelıkle olmasa zorla almaya calıs bırakma pesını...

benımde kuslarım ıcalkdılar banada aynı seyı yaptılar parayla satmaya kalktılar ama cımentpenın sayılıu ınsanlarından abımızle konuştum böyle böyle abı kımde dedı elıyle koymus gıbı aldı aama bı kısmını satmıslar kardes kımın kusu calındıysa bılıyosan cımentepedesyse kuşların ben esrefpasada oturuyom gel bulusalım kuşlarının hepsını cıkartayıom sana satmamıslarsa saygılar .......

bu adamların emeğe saygısıda yok kendinede gereksiz insanlar bunlar.bunları asacaksın

herşyden önce çok geçmiş olsun. malefeski tüm kuş besleyenlerin en büyük korkusu bu hırsızlar. insanın çok ağrına gidiyo. izmirde bi yıl askerlik yaptım. bazı şeyleri daha iyi görme fırsatım oldu. bu tarz adamların çoğu zaten sürekli içeri girip çıkan tipler. yani hapis korkusu falan yok. bunun yanında da çoğu esrar falan kullanır. sizde biliyosunuz ki izmirin bazı bölgeleri mahalle olarak böyle. şimdi sen kuşu bulsan da nasıl gidip alacan. şahsen ben gitmem. polise şikayet et. bu sürecide iyi kötü biliyoruz. en iyi çözüm sözü geçer birini bulursan rica edersin o alabilirse alır.

bence sitede bu konuda bi başlık açılabilir. kuşu çalınan arkadaşlar resimlerini koyarsa birileri kuşları bi yerlerde görecektir. arkadaşa kuşlarının yerini söylerler. iyi dayanışma olursa sonuç alınabilir. şahsen benim aldığım kuşun çalıntı olduğunu anlasam arkadaşı arayıp kuşlarını teslim ederim.

Abimin Yerli Hünkarisi Çalınmıştı :(

sormayın abi beninmde çaldılar kuşları yazık insanda merhamet olur biraz emege buyuk hakaret saygısızlık butun çift olan kuşlarım altında et yavru ve yumurta olan kuşlarmn erkeklerini almışlar insanı sogutuyorlar boyle yaparak kuşlardan allah hütala mutlaka cezalarını verecektir :(

Geri