İZMİRDEN AHMET TAŞTEPE'NİN YENİ SEZON DÖNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykuuut88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

aykuuut88

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut taştepe
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Köpekler

Maşallah. Birinci resimdeki kuş bir başka. Tabiri caizse çarık gibi kuş. Allah sağlıklı bol yavrulu bol dönüşlü yavrular nasip etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

çok teşekkürler hüseyin bey allah razı olsun

paylaşım için çok teşekkürler.
güzel bir dönek paylaşımı olmuş her türlü resim mevcut.
sağlıklı beslemeler dilerim.

Maşallah hüseyin bey dediğiniz gibi 1 nci resimdeki kuş gerçekten çok güzel allah c.c. sahibine bağışlasın...
Paylaşım için teşekkürler...

güzel kuşlar allah ama hüseyinm sana katılmıyorum bence şahsi görüşüm 4. resimdeki kuş baba bi kuş yani kostümü fiziği iyi bi de video su olsa görsek çok daha iyi olacak.

feyzikaya' Alıntı:
güzel kuşlar allah ama hüseyinm sana katılmıyorum bence şahsi görüşüm 4. resimdeki kuş baba bi kuş yani kostümü fiziği iyi bi de video su olsa görsek çok daha iyi olacak.

Evet Feyzi şimdi farkediyorum ben. Birinci resimdeki kuşun fiziği güzel ama paçası var :banane:

bir çoğunda paça var zaten benim bahsettiğim kuşta ise iç paça var bu önemli olmayan bi durum bu kuşllarda bilirsin.

selam arkadaşlar öncelikle yorumlarınız ve öz eleştirileriniz için teşekkürler. sanneder sem kuşların paçaları dikkatinizi çekti bu çinzs lerde paça kuşun kalitesini düsürmez aksine dahada yükseltir çünkü gerçek pacalılar diyer cıplaklara göre dönüsü ileri zamanda bozmaz dabiki selaniklerle karıştırmayalım bunların çinsi yugoslav çins dir bunlarsa cinsleri azbulunan döneklerdir paçalı meraklıları dahada iyibilirler saygılarımla :tamam:

S.Aahmet bey dönekleriniz harika görünüyor.fakat 18.resimdeki pal ve çakal yavru mükemmel.fakat kaplama kara arkalınında güzelliği gözümden kaçmadı.geçenlerde sitede pal nasıl renk diye bir konu var idi.18. resimdeki kuş herşeyi anlatıyor.pal renk budur arkadaşlar.paçalılar nasıl ,dönüyor mu? benimde elimde çok güzel bir paçalı erkek var .fakat dönen bir dişi bulup eşleyemedim.şayet paçalı dişi satacak olursanız benimle irtibat kurun lütfen.bol ve sağlıklı yavrular almanız dileğiyle.SAYGILAR
ÖMÜR DENİZ

selam ahmet bey kuslariniz cidden gùzel bir numaradaki tozluklu cidden bir numara bir hayvan paylasim icin tessekùrler...

Abi süpersin model gibi sıralamışın bende 1çi ft dönek almayı kafaya koydum sayende

maşallah özenle beslenmiş oldukları her hallerinden belli ellerinize sağlık böyle temiz kuşları görünce bir kümes daha yapasım geliyor.( iki kümesim var ) allah güle güle beslemeyi, üretmeyi ve uçurmayı nasip etsin.....

Beyaz gözlü olanlar çok güzelmiş.Bunların hepsi seri şekilde dönüyor mu yoksa bazıları kelebek gibi kanat alarak mı dönüyor.

emegine saglık güzel kuşlar var ama ben encok akkol olan akbaşı begendim bizim denizlide pacalı dönek olmaz ilgimi cekti

Geri