İzmirden Çakır Muro nun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olcay1985
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

olcay1985

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
olcay avcı
Meslek
satış elemanı
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar bu kuşlarda benim akrabamın kuşları yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Görüntü(274).webp
    Görüntü(274).webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 1,323
  • Görüntü(292).webp
    Görüntü(292).webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 1,317
  • Görüntü(277).webp
    Görüntü(277).webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,415
devam

Ekli dosyalar

• Görüntü(281).webp
    Görüntü(281).webp
    32.5 KB · Görüntüleme: 1,333
  • Görüntü(269).webp
    Görüntü(269).webp
    27.3 KB · Görüntüleme: 1,384
  • Görüntü(268).webp
    Görüntü(268).webp
    24.4 KB · Görüntüleme: 1,396
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü(287).webp
    Görüntü(287).webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 2,093
  • Görüntü(289).webp
    Görüntü(289).webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 1,371
  • Görüntü(285).webp
    Görüntü(285).webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 1,283
devam

Ekli dosyalar

• Görüntü(290).webp
    Görüntü(290).webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 1,399
  • Görüntü(273).webp
    Görüntü(273).webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 1,427
  • Görüntü(283).webp
    Görüntü(283).webp
    19.7 KB · Görüntüleme: 1,409
sLm kuşlarınızın maşallahı var.paylaşım için tşkler.

................UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:....................

izmirin neresinden kuşlar güzel.oyunları nasıl?

selam akraban kuşcuymuş ben bile yeri geldiğinde kümese başka ırk sokulmaz deyip yinede koyuyorum benim gözüme tek dönek çarptı gözden kaçırmadıysam buda demektir tek bir şeyi bilen gelende doğru bilir bence bu böyle

tangelli arkadaşım doğru görmüşsün sayılır dediğin gibi tek dönek ırkı bakıyo yalnız bir çift dolukanat bangosu var onunda dişisi kısır yavru bakmak için ne zaman yumurta koysa altlarına hayvanlarvanhelsing arka 10 numara bakıyor.vanselhing arkadaşımız kuşların oyununu sormuş kuşların oyunu bence burada anlatmakla olmaz herkez kendi kuşunu met eder ama kuşlar benim olmadığı için met edebilirim kuşları. bence hepsi on numara hayvanlar gerek döünş gerek damar olarak hakikatten on numara kuşlar. ben bir abimizden bir laf duymuşum kuşlarla ilgili bunu da burda yeri gelmişken paylaşayım kötü kuş yoktur iyi kuşun kötü yetiştiricisi vardır. yani bir şeye emek verirsen emeğinin karşılığını alırsın akrarbamda gerçekten emek veriyor ve bu emeğinin karşılığını da fazlasıyla alıyor.

tangelli arkadaşım doğru görmüşsün sayılır dediğin gibi tek dönek ırkı bakıyo yalnız bir çift dolukanat bangosu var onunda dişisi kısır yavru bakmak için ne zaman yumurta koysa altlarına hayvanlarvanhelsing arka 10 numara bakıyor.vanselhing arkadaşımız kuşların oyununu sormuş kuşların oyunu bence burada anlatmakla olmaz herkez kendi kuşunu met eder ama kuşlar benim olmadığı için met edebilirim kuşları. bence hepsi on numara hayvanlar gerek döünş gerek damar olarak hakikatten on numara kuşlar. ben bir abimizden bir laf duymuşum kuşlarla ilgili bunu da burda yeri gelmişken paylaşayım kötü kuş yoktur iyi kuşun kötü yetiştiricisi vardır. yani bir şeye emek verirsen emeğinin karşılığını alırsın akrarbamda gerçekten emek veriyor ve bu emeğinin karşılığını da fazlasıyla alıyor.

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin döneklerin yerde güzel görünüyor inşallah hava performaslarıda iyidir akkuruk yavru satılıkmı. bende burdurda kuş besliyorum ve 10 sene önce sizin orda askerlik yaptım ve pal akkuyruklar arap akkuyruklar getirdim ve bu kuşlardan ürettim tabiki bu kuşları dolapçı dediler akkafa kırması dediler ama bukuşların hakiki döneklerden geldigini bilmiyorlardı. neyse uzatmayalım akkuruk yavruyu satarsan kan katmak istiyorum tel.05365642625. ararsan sevinirim. :heyo:

çiray arkadaşım akkuyruk yavruya talip olmuşun ben kuşun sahibine ilettim isteğini ama şu an akkuyruk u satmayı düşünmediğini iletti kendisi bana umarım bu sene yavru bakımından verimli bir sene geçirir ve bu akkuyruk yavruların devamını alır ve satmak isterse sizinle paylaşırım.

arkadaşım ilginne tşk inşallah bol yavrular alırsınız burdurdan sevgiler saygılar görüşmek dilegiyle :heyo:

Geri