İZMİR'DEN CANER'İN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
34zmy3p.jpg

KÜMESLERİMİZ
2cglidu.jpg

BENİM KÜMESİM
sdgtn9.jpg

BABAMIN KÜMESİ
-------------------------------------------------------
BENİM KUŞLARIM
54fvbb.jpg

rwv0qt.jpg

25flix5.jpg

ÇİKOOO.
2h6zq6x.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
js14ck.jpg

BU KUŞUMUN ANNESİNİN ANNESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU UÇURUP İNTERNETE KOYACAĞIM. :heyo:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2me8g1d.jpg

abknpc.jpg

iopund.jpg

f5r34.jpg

SAZLI SÖZLÜ. :heyo:
whjse0.jpg

DUMANLIMIN KANAT İÇLERİ VE KUYRUK DİPLERİ ÇEŞ. :heyo:
vfdwtw.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KUŞLARIM TÜY DEĞİŞTİRİYOR O YÜZDEN PEK GÜZEL ÇIKMADILAR :tamam:

Ekli dosyalar

BABAMIN KUŞLARI...
2inlh1.jpg

MISIRİ BENİ ÇOK SEVİYOR OMUZUMDAN AYRILMIYOR. :haha:
wsljk8.jpg

23hlyyb.jpg

35mgjm8.jpg

suui55.jpg

Güle güle besle;yalnız kümesi biraz temizlesen iyi olur.

Ya abi ben bir ara bir şey duydum kümesi temizleyince tabandaki virüs havalanıyormuş kuşlar hasta oluyormuş temizleyince ilaçlaman gerekiyormuş bir ara temizleyip ilaçlayacam yorum için saol.

35caner35' Alıntı:
js14ck.jpg

BU KUŞUMUN ANNESİNİN ANNESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU UÇURUP İNTERNETE KOYACAĞIM. :heyo:

ABİLERİM AYRIYETTEN BU ŞAKAYDI BU NORMAL BİR PAZAR KUŞU. :ckmk: :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :haha:

masallah genc kardesım kuslarının hepsı bırbrınden güzeller.hayrını gör doya doya ucur inşallah

Saol abi allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.yorum için teşekkürler.

Geri