İzmir'den Dönekler Begenirsiniz Umarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sencer35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Sencer35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asdsadassa
Meslek
aasddd
İlgi Alanı
Köpekler
]
[/url]
img0083at.th.jpg
[/url]
img0082aoz.th.jpg
[/url]
img0081aw.th.jpg
[/url]
40961448223001846210314.th.jpg
[/url]
38074546133265388517313.th.jpg
[/url]
80324613326738851714680.th.jpg
[/url]
20120831133035.th.jpg
[/url]
20120831133023.th.jpg
[/url]
20120831133002.th.jpg
[/url]
20120830091045.th.jpg
[/url]
20120829130933.th.jpg
[/url]
20120829130116.th.jpg
[/url]

Maşallah kardeşim .
Baban falan dönek ırkı besliyor mu?
İzmirin neresinde besliyorsun kardeşim?

Sencer35' Alıntı:

Ben 25 yaşındayım. Seninle aramızda 10 yaş var abicim.
Büyüklerle nasıl konuşulur bilmelisin.
Bizim sana sevgi ve hoşgörüde bir sıkıntımız olmadığı müddetçe .

beğenddinmi kuşlarımı özellikle kaplamalıyı ? :)

Sencer35' Alıntı:
beğenddinmi kuşlarımı özellikle kaplamalıyı ? :)

Kuşların güzel maşallah.
Sende güzel olsan daha da güzel olacak.
Biz seviniyoruz İzmir'den Dönekçi geldi siteye diye.

Sencer kardeşim öncelikle hoşgeldin sitemize
Kuşlarının maşallahı var gördüğüm kadarıyla palkanat ağırlıklı olmuş yavruların uzun mesafe etrafsız dönüşler izlersin gibi geliyor bana benim sana tavsiyem içlerine karakanat girerek kuşları biraz yumuşatman
birde senden rica etsem kuşların geldisi hakkında bilgi verebilirmisin .

Sencer35' Alıntı:
iyide sen niye kızdın şimdi :)

Hyr kızmadım. Sadece büyüklerle nasıl konuşulur öğren .
Kuşların güzel. Kimin kanı bunlar biraz detaya gir bakalım ?

Kardeşim yanlış anlama ama içlerinde çok kan olduğu belli bu kuşların senin olduğundan eminmisin yada senin bilgilerinde bi yanlışlık var gibi geldi bana kuşların kanı derken kimlerden temin ettin kimlerin kanına bakıyorsun diye sordum ama sen yanlış anladın birde hava performansları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim

Bir dönekçi beslediği kuşların kanı hakkında bilgi vermekten hiç bir zaman çekinmez tabi pazardan kuş toplamıyorsa
demek ki senin baktığın kan çok gizli güle güle besle kardeşim.Beni yanlış anlama ama o yavruların içerisinde kayık yaparak döncek kuş yok gibi geldi bana yarı kapalı uzun mesafe belki dönebilirler
Kümeslerin ikiside senin mi yoksa beraber mi bakıyorsunuz müsait olursan bir gün izlemek isterim

DÖNEKLERİN KÜMESLERİNE HİÇ HAVALANDIRMA AÇILMIYOR MU?

HİÇ PENCERELERİ YOK.BEN GİRSEM OTURSAM İÇİNDE KAPI KAPALI 1 SAAT DURAMAM GİBİ GELİYOR..

:hayir:

15 YAŞ İÇİN KUŞLAR GÜZEL.

MAŞALLAH.

Sencer35' Alıntı:
saolasın kardesim havalandırma yapacaktım fakat nasip olmadı önümüzden gelen kış sene inşallah

Sencer eğer profil bilgilerin doğruysa yaş aralıklarına dikkat etmen gerekmektedir.

Sencer35' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
Sencer35' Alıntı:
saolasın kardesim havalandırma yapacaktım fakat nasip olmadı önümüzden gelen kış sene inşallah

Sencer eğer profil bilgilerin doğruysa yaş aralıklarına dikkat etmen gerekmektedir.
tmm ben bu başlığı nasıl silebilirim yardımcı olurmusun ?

Senin başlık silme gibi bir yetkin yok yaş aralıklarına dikkat etmek ve büyüklerinden özürdilemek yerine başlığı silme tercihini bilmek isterim,seni yaş aralıklarına dikkat etmen ve saygı çerçevesinde paylaşım yapman adına uyarıyorum.

Yazılanları okurken yaş sınırınada bakman gerek burdaki üyelerin çoğunluğu yaşça senden büyük.Döneklere gelince görüntü olarak iyi,uzun bacaklılar,aralarından iyi dönüş çıkarcak gibi görünenlerde var tabi işimiz görüntüyle olsaydı Dönek beslemezdik havada görmek lazım.Yarım dünya dediğimiz ya da enselilerden bolca üretmişin sağlıkla besle.

Sencer35' Alıntı:
Arkadaşlar özür dilerim birdaha yaş sınırlarına dikkat edicem ve paylaşımlarımı saygı ve sevgi çercevesinde yapıcam tekrar özür dilerim

Bravo kardeşim .
Şimdi oldu işte .

Geri