İZMİRDEN NURİ EYNİ BLDONETLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetinnuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

cetinnuri

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri ÇETİN
Meslek
Belirtilmedi
İlgi Alanı
Kemirgenler
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (2).webp
    boldonet (2).webp
    197.8 KB · Görüntüleme: 1,378
  • boldonet (5).webp
    boldonet (5).webp
    201.6 KB · Görüntüleme: 1,390
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (3).webp
    boldonet (3).webp
    199 KB · Görüntüleme: 1,368
  • boldonet (4).webp
    boldonet (4).webp
    199.1 KB · Görüntüleme: 1,399
  • boldonet (5).JPG
    boldonet (5).JPG
    421.5 KB · Görüntüleme: 1,373
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (8).JPG
    boldonet (8).JPG
    410.3 KB · Görüntüleme: 1,345
  • boldonet (10).JPG
    boldonet (10).JPG
    431.8 KB · Görüntüleme: 1,327
  • boldonet (12).webp
    boldonet (12).webp
    291.9 KB · Görüntüleme: 1,413
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (29).webp
    boldonet (29).webp
    197.8 KB · Görüntüleme: 1,388
  • boldonet (19).JPG
    boldonet (19).JPG
    415.3 KB · Görüntüleme: 1,384
  • boldonet (28).webp
    boldonet (28).webp
    175.8 KB · Görüntüleme: 1,392
Nuri bey bangolarınız sıfır gaga orjinal cok güzeller bende hünkari beslemeyi cok istiyorum ama yok kimse yardımcı olmuyor siz olurmusunuz acaba ciftine 100 milyon varsem bana güzel bir cift acaba yardımcı olurmusunuz :ne:

Nuri abi ilk başta bango yazdıgım iicn özür dileri hünkari yazıcaktım kusura bakmayın

HÜNKARİNİ 100 TL YE KUYRUK TÜYÜNÜ ALIRSIN

biz abi dedikce sen havalanıyorsun heralde he saol senin kuşlarına kalmadık adam gibi yardım istedik havalandın abim saolsun bedavadan bir cift hünkari ayarladı bu arada biraz oturaklı adam olun anladın mı adam

ya arkadaşım cok dogru diyorsun ama ben sadece sordum ama adam gibi deselerdi o fiyata olmaz bu fiyatlarda yardımcı olmaya calışırız diye yardımı bırak en azından bi fiyat söyleseler anlıycama ama onlar hava atıyo orasını alırsın burasını alırsın diye şimdi kimin yaptıgı ayıp söylermisiniz biz kücük gibi abi dedik ama onlar alay ettiler

[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (36).webp
    boldonet (36).webp
    192.9 KB · Görüntüleme: 1,188
  • boldonet (30).webp
    boldonet (30).webp
    206 KB · Görüntüleme: 1,263
Kumsaz' Alıntı:
Nuri bey bangolarınız sıfır gaga orjinal cok güzeller bende hünkari beslemeyi cok istiyorum ama yok kimse yardımcı olmuyor siz olurmusunuz acaba ciftine 100 milyon varsem bana güzel bir cift acaba yardımcı olurmusunuz :ne:

Fiyat araştırmanızı, özelden yapınız.

Geçende Bunlardan daha iyileri mezatta 50 liradan gitti Çifti.

Merhaba arkadaşlar konuşma tarzımızı biraz düzeltelim birbirimizi kırmayalım.Ben şu haklı bu haksız demiyorum yanlış anlamayın.Bende hünkari besliyorum.Bu pazar izmirdeydim kuş pazarına gittim.Yerli hünkarilerin çivti 30 ile 100 arasında satılıyordu.Resimdekiler orjinal blondanet bazı yerlerde alman hünkari diye geçebilir.Pazarda vardı bunlardan samimiyetimle söylüyorum 600 1500 arasında değişiyordu.Resimdeki sarılar 1500 altında hiç satılmıyor.Bu kuşların daha iyisinin mezatta 100 liraya verilmesine şaşırdım.Renk benzeyebilir ama bu kuşlardan bu dediniz fiyata varsa bende almak isterim.Fotoğraftaki kuşlar gerçekten mükemmel kuşlar bu kadar ucuz fiyata bendede olmasını isterim.Özellikle sarılardan varsa adet önemli değil alırım.Çünki bu kuşları çok seviyorum.Bu kadar iyisinin ucuz olmasını ve herkesin bu güzel kuşlardan beslemesini isterim saygılar.

Allah allah adamlara bak Yalan mı sölicem Kardeşim benim beslediğim ırk değil almam bulabiliyorsan sen git bul al bana denk geldi almadım aynısı hatta daha iyisiydi adam kuşçuluğu bırakıyordu hepsini ucuzdan sattı bizde kuştan anlamıyor değiliz. Bazen denk gelir pahalı Kuşu ucuza alırsın sizin Kuşlarınız iyi diye de diğer maddi imkanı olmayan arkadaşlarıda itin biyerine sokmanıza gerek yok allah bi hastalık verir Kümesine o güzel kuşlarınızdan eser kalmaz biraz ağır başlı olun kimsenin kimseye hava atmasına gerek yok yeri geldi bende 1000 tl'lik Kuşu bedavaya verdim. ama Bakabilecek adama bakamayacak adam 10000 tl versede vermem bu iş para işi değil zevk işi hava atmak için kuş bakıyorsanız gidin başka yerde atın havanızı. Adam size fiyat soruyor yaptığınıza bakın. Bide her zaman olduğu gibi öyle bi kuşu o fiyata al ben sana 2 katını vereyim falan hep denk geliyor forumlarda görüyorum. Size denk gelirse o fiyattan alırsınız ben Kimseye kuş falan alıp 2 katını almam ben Bu işi zevk için yapıyorum ticaret için değil.

BReZza' Alıntı:
Allah allah adamlara bak Yalan mı sölicem Kardeşim benim beslediğim ırk değil almam bulabiliyorsan sen git bul al bana denk geldi almadım aynısı hatta daha iyisiydi adam kuşçuluğu bırakıyordu hepsini ucuzdan sattı bizde kuştan anlamıyor değiliz. Bazen denk gelir pahalı Kuşu ucuza alırsın sizin Kuşlarınız iyi diye de diğer maddi imkanı olmayan arkadaşlarıda itin biyerine sokmanıza gerek yok allah bi hastalık verir Kümesine o güzel kuşlarınızdan eser kalmaz biraz ağır başlı olun kimsenin kimseye hava atmasına gerek yok yeri geldi bende 1000 tl'lik Kuşu bedavaya verdim. ama Bakabilecek adama bakamayacak adam 10000 tl versede vermem bu iş para işi değil zevk işi hava atmak için kuş bakıyorsanız gidin başka yerde atın havanızı. Adam size fiyat soruyor yaptığınıza bakın. Bide her zaman olduğu gibi öyle bi kuşu o fiyata al ben sana 2 katını vereyim falan hep denk geliyor forumlarda görüyorum. Size denk gelirse o fiyattan alırsınız ben Kimseye kuş falan alıp 2 katını almam ben Bu işi zevk için yapıyorum ticaret için değil.
bıze deng gelmıyo işte sana gelıyomus sen al bızde senden alalım o kusları dedın paraya kımse vermez kafasını koparırı gene vermez..ozaman o arkadasda dalga gecer gıbı sormucak ben senın 1500tl kusuna 100tl verıyım bakalım olcak mı..bız kımseyı kotuledımız yok ayanı yorgana gore uzaktcan besleyemıceksen..bızde hem para konusuyo hem kus bızde bedavaya verız ama herkese deyıl anlıyon bızde alırken ona gore para vermısıktırkı oo paralar..bılen bılıyo...nys

merhabalar,arkadaşın yazacağı sadece ben yüksek fiyatlara alıyorum o fiyata satamam ,demekken tüyünü alırsın demek bencede yanlış,almaya kalkkıp gittiğimiz ama okadarda istenirmi dediğimiz kuşları mezatlarda yok pahasına gittiğine çok şahit oldum ,biraz sakin olsak herşey daha güzel olacak arkadaşar :tamam: MAAŞALLAH kuşların çok güzel güle güle besle :slm:

Nuri bey kuşlarınız çok değerli galiba ama verdiğiniz cevap da sizin değerinizi ortaya koyar. Biraz daha kırıcı olmayabilirisiniz sanırım..

Selam Merhaba
Burası forum ortamı kımse kımseyı kırmak yada kırıcı kelımeler konusmaya hakkı yok arkadasın bırısı bırsey sormus tuyunu almasın kelımesı yanlıs sen malı sana guzeldır degerı yuksektır yada azdır senın gozunde ama bu sekılde ınsanları rendıce edıce sozlere kımsenın hakıyok bırıde cıkmıs dıyorkı 1500 öldurmez bu kuslar derece yapmıs kuslarmı 1500 ytl yapıyor anlıyamadım bu kadar abartmaya gerek yok hepımız kus besleyıyor hepımız bu kuslardan alıyor veya satıyor makul konusalım bırazda HAKINI KONUSALIM PIYASA YUKSELTME AMACLI KONUSMAYALIM .

Burada tartısacaksk bu kuslar uzerınde buyurun her özelıgını her durumu tartısalım ama saygı cercevesınde tartısalım bır bırımız kırmakla yamlıs soz kulanmakla olmaz OZAMAN HADI BUYURUN BU FORMDAKI KUSLARI IYI KÖTU OLMAZSA OLMAZLARI TARTISALIM IYI YANI KONUSALIM KÖTU YANINIDA HER KUSA GUZEL DEMEKLE BITMIYOR BU İŞLER
SEZARIN HAKKI SEZARA .
HASAHGOKCE
USAK

sayın arkadaşlar ben bango isteyen arkadaşımızı aşalamadım bir arkadaşımız kuş besliyor ama resimde olan küşü bilmiyor herhalde onlara bursada bango diyorlar arıca ben arkadaşımıza tüyünü satarım demedim. tüyünü alırsın dedim kimseyide aşalamadı kuş beleyen herkese saygı duyuyorum yaşlı veya genç arkadaşlarımla arıca bu kuş belmeme zevkini herkes tadamıyor her kuşun ayrı zevki vardı ben hünkari baska posta besliyorum bango isteyen arkadaşımız girecekti bango bölümüne ozaman iteye bilirdi 100 TLye bango ozaman yardimcı olurduk öyle dalga geçergibi hünkari bölümnden sormuycek herkes bilor hangi kusun nerde ve kaç para yaptını . SAYGILARLA NURİ

ERKEK SARI ARANIYOR ARKADAŞLAR

Ekli dosyalar

• boldonet (29).webp
    boldonet (29).webp
    12.8 KB · Görüntüleme: 1,131
arkadaslar slm kardesım arkadasımız yardım ıstemıs dogruca cwp werebılmek warken yok tuyunu alırsın yok baska seyını arkadasımız guzelce soru yoneltmıs sende cwpnı guzel bı sekılde werebılrdın olmaz derdın pahalı derdın ws gıbı yanı okuyunca yazmadan duramadım bırazdaha hos gorulu olabılırız demı saygılarımı sunarım kusura bakmayın.

slm kuslar kac civit oldu nuriabi ? ben bitane posta tutumdu ama kacti yolacadim nedimagamdan dedeme ? (: (:

Geri