cetinnuri
Üye
- Ad Soyad
- Nuri ÇETİN
- Meslek
- Belirtilmedi
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kumsaz' Alıntı:Nuri bey bangolarınız sıfır gaga orjinal cok güzeller bende hünkari beslemeyi cok istiyorum ama yok kimse yardımcı olmuyor siz olurmusunuz acaba ciftine 100 milyon varsem bana güzel bir cift acaba yardımcı olurmusunuz :ne:
yalnıs anlama kardesım de varsa o paraya bu kuslardan sen al kusları ben sana o dedın fıyatının ıkı katını vercam..kuslar mukemel nuri abi)BReZza' Alıntı:Geçende Bunlardan daha iyileri mezatta 50 liradan gitti Çifti.
bıze deng gelmıyo işte sana gelıyomus sen al bızde senden alalım o kusları dedın paraya kımse vermez kafasını koparırı gene vermez..ozaman o arkadasda dalga gecer gıbı sormucak ben senın 1500tl kusuna 100tl verıyım bakalım olcak mı..bız kımseyı kotuledımız yok ayanı yorgana gore uzaktcan besleyemıceksen..bızde hem para konusuyo hem kus bızde bedavaya verız ama herkese deyıl anlıyon bızde alırken ona gore para vermısıktırkı oo paralar..bılen bılıyo...nysBReZza' Alıntı:Allah allah adamlara bak Yalan mı sölicem Kardeşim benim beslediğim ırk değil almam bulabiliyorsan sen git bul al bana denk geldi almadım aynısı hatta daha iyisiydi adam kuşçuluğu bırakıyordu hepsini ucuzdan sattı bizde kuştan anlamıyor değiliz. Bazen denk gelir pahalı Kuşu ucuza alırsın sizin Kuşlarınız iyi diye de diğer maddi imkanı olmayan arkadaşlarıda itin biyerine sokmanıza gerek yok allah bi hastalık verir Kümesine o güzel kuşlarınızdan eser kalmaz biraz ağır başlı olun kimsenin kimseye hava atmasına gerek yok yeri geldi bende 1000 tl'lik Kuşu bedavaya verdim. ama Bakabilecek adama bakamayacak adam 10000 tl versede vermem bu iş para işi değil zevk işi hava atmak için kuş bakıyorsanız gidin başka yerde atın havanızı. Adam size fiyat soruyor yaptığınıza bakın. Bide her zaman olduğu gibi öyle bi kuşu o fiyata al ben sana 2 katını vereyim falan hep denk geliyor forumlarda görüyorum. Size denk gelirse o fiyattan alırsınız ben Kimseye kuş falan alıp 2 katını almam ben Bu işi zevk için yapıyorum ticaret için değil.