İZMİRDEN OYNAK SAYALAR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytaç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

aytaç

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç
Meslek
şahin
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba arkadaşlar. kümesimi vede kuşlarımı sizinle paylaşmak bugüne nasip oldu. kümesin yapımı tamamen kendime ait. umarım beğenirsiniz. iyi forumlar arkadaşlar..

Ekli dosyalar

• 21022009434.webp
    21022009434.webp
    724.6 KB · Görüntüleme: 3,669
  • 21022009442.jpg
    21022009442.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,656
  • 21022009446.jpg
    21022009446.jpg
    853.9 KB · Görüntüleme: 3,636
devamı..

Ekli dosyalar

• 21022009447.webp
    21022009447.webp
    501.7 KB · Görüntüleme: 3,656
  • 21022009437.webp
    21022009437.webp
    471.5 KB · Görüntüleme: 3,659
  • 21022009438.webp
    21022009438.webp
    458.8 KB · Görüntüleme: 3,612
devam

Ekli dosyalar

• 18022009426.webp
    18022009426.webp
    175.1 KB · Görüntüleme: 3,604
  • 21022009447.webp
    21022009447.webp
    501.7 KB · Görüntüleme: 3,540
kuşlarınız çok güzel izmirin neresindensiniz?

Paylaşım için teşekkürler

Maşşallah kümesinizde kuşlarınız kadar güzel.Sağlıklı,bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

izmir karşıyaka

Kardeş Evka2 Aydınlıkevlerdemi oturuyorsun. Bende o taraftayım.

Tanışmak isterim.

gurayozkan' Alıntı:

Tanışmak isterim.
Evet aydınlık evlerde oturuyorum. hakim evlerinin altındaki market benim. buyur gel beklerim

AYTAC KUSLARIN IYI GORUNUYOR SENDE BENIM GIBI KARISIK KUS BESLIYORSUN. SANIRIM KUŞLARIN UCAR OYUNLARIDA IYIDIR KENDILERIDE GUZEL GORUNMEKTE.

sLm kostüm olarak güzel kuşlar oyunlarıda öyledir umarım.paylaşım için teşekkürler.

....................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:........................

alkan' Alıntı:
AYTAC KUSLARIN IYI GORUNUYOR SENDE BENIM GIBI KARISIK KUS BESLIYORSUN. SANIRIM KUŞLARIN UCAR OYUNLARIDA IYIDIR KENDILERIDE GUZEL GORUNMEKTE.
Karışık sayılmaz aslında, 1 çift misiri 1 çiftte döneğim var. gerleri saya :evet:

kuslari havada gormek sart!!!...:)abi kuslari bide havada gorse burdaki arkadaslar :)zaten o acik ucan kusunu tutcam ben abi:):)isin sakasi walla 10 numara kuslar bak bak huzur bul okul donusu yaptigim 2 is once ibo abinin kumesi sonra mahallenin devaminda bnm kumes:D:)

kuslari havada gormek sart!!!...:)abi kuslari bide havada gorse burdaki arkadaslar :)zaten o acik ucan kusunu tutcam ben abi:):)isin sakasi walla 10 numara kuslar bak bak huzur bul okul donusu yaptigim 2 is once ibo abinin kumesi sonra mahallenin devaminda bnm kumes:D:)

dogukan25' Alıntı:
Eyvalla doğukan :) kümes senin ayrı garı yoq biliyon (:

bende evka 2 den tarık bendede oynağa benzer bişeyler var ama tutan vermiyor.el altından biyerlere gidiyor bide insanın sevdiği biri bunu yapınca zoruna gidiyor.

e hacı senın donekler ınıo bız  napalım:) geldıde veermedık mı :?

asmert' Alıntı:
bende evka 2 den tarık bendede oynağa benzer bişeyler var ama tutan vermiyor.el altından biyerlere gidiyor bide insanın sevdiği biri bunu yapınca zoruna gidiyor.
çıkartamadım kim olduğunu fakat kuş bu gelirde giderde. gidenin peşinden gitmem gelenide vermem naparsın :evet:

kardes ben İZMİR in balcova semtınden adım erol.

bana oyunu cok ıyı olan saya lazım eslı olsada farketmez sadec e tek ıstedıgımm makara gıbı karsıya oynamasıdır yardımcı olursan sevınırım. msn adresım [email protected] eklersen konusalım. CIDDI ALICIYIM.

Ortamda çok güzel kümesinde kuşlarında çok güzel.İçimiz açıldı.Biraz alçak bi yer gibi geldi uçurabiliyor musun peki kuşlarını orada?

Bahçede kümesim. evet uçuruyorum sorun olmuyo.

senin gibi bi arkadaştanda bu beklenir bi kuş için yapamayacağın şey yok yani bunumu demek istiyorsun.sana enson kırmızı dişiyi hediye eden.

asmert' Alıntı:
senin gibi bi arkadaştanda bu beklenir bi kuş için yapamayacağın şey yok yani bunumu demek istiyorsun.sana enson kırmızı dişiyi hediye eden.
(: karıştırdın sanırım. ben hakim evlerinden ibrahim nickim aytaç. aytaç pc kullanmasını bilmiyo zaten :evet:

Yorumlarınız vede güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Saygılar, iyi forumlar...

aytaç' Alıntı:
gurayozkan' Alıntı:

Tanışmak isterim.
Evet aydınlık evlerde oturuyorum. hakim evlerinin altındaki market benim. buyur gel beklerim

karsıyakalı kardesim bende karsıyakalıyım. kusların cok güzerller. allah nazardan saklasın. yalnız acık adres vermeseydin bütün hırsızları basına toplucaksın. bu ara bir kac küğmesi patlattılar nergizde.. diikkat aman

kotukull' Alıntı:
aytaç' Alıntı:
gurayozkan' Alıntı:

Tanışmak isterim.

karsıyakalı kardesim bende karsıyakalıyım. kusların cok güzerller. allah nazardan saklasın. yalnız acık adres vermeseydin bütün hırsızları basına toplucaksın. bu ara bir kac küğmesi patlattılar nergizde.. diikkat aman
Haklısın fakat o konuda rahatsızlığım yok. Tabiki kümese gelen oldu olmadı değil, fakat burada devriye atan memurlar arkadaşım olduğu için enselendiler. birde benim burası emekli kesimi uyku girmiyo kolay kolay gözlerine (:

Geri