İZMİR'DEN OYNAKLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oynakspor1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
FIRAT KAYMAZER 0537 2086969[/attachment]

Ekli dosyalar

• S7300706.JPG
    S7300706.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,823
  • S7300688.webp
    S7300688.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 2,025
  • S7300677.webp
    S7300677.webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 2,018
kuşlarınızın maşallahı var cok güzeller benim hoşuma gittiler acaba daha varmı saece bu kadar mı kuşlarınız ?

[No message]

Ekli dosyalar

• S7300674.webp
    S7300674.webp
    70.5 KB · Görüntüleme: 2,025
  • S7300654.webp
    S7300654.webp
    76.8 KB · Görüntüleme: 2,029
  • S7300696.webp
    S7300696.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 2,027
[No message]

Ekli dosyalar

• S7300657.webp
    S7300657.webp
    58.7 KB · Görüntüleme: 2,062
  • S7300727.webp
    S7300727.webp
    97.6 KB · Görüntüleme: 2,008
  • S7300672.JPG
    S7300672.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,799
Maşallah KUşların Çok Güzel Bunların Fiyatı İzmirde Ne Kadar?

VALLA ARKADAŞIM OYUNUNA GÖRE DEĞİŞİYOR TABİ.50TL'DE VAR 200TL'YE TABİKİ TEK KUŞ FİYATI.

Paylaşım için teşekkürler eminim oyunları güzeldir keyif veriyordur ..kostüm olarak kuşların değerleri belli üç aşşağı beş yukarı ama oyun olarak tek 200 lira eden kuşun oyunu hakkında bilgi verirmisiniz?neler yapıyor ..

Arkadaşım tabiki bu benim görüşüm sayalar, (Dönekçi arkadaşlar DARILMASIN onlarında izmirde çok müthiş paralara satıldığına şihit oldum)dönek bilirsinki sadece döner ve dönüşleri kısa ve uzun dönüşe girerken girişi çıkışı vs. olarak bilinir.Sayalar değişik oyun sitillerine göre değişir.karşıya oynayanı çapraza oynayanı aşağıya oynayanı karşına döneni,çapraza döneni,yıldızdan aşağıya kadar kapanıp oyunyapıp daha sonra düzelip karşıya oynayanı sakin oynayanı delirmiş gibi oyun yapanı vs. yani önemli olan ve 200 TL yani değerli kuşlar asıl yavrusuna garanti oynayan yavru verebilecek damarlı anaçlardır..Ama kimi anaçlar varki yavrusuna yavrusunun yavrusuna muayyer kuşlardır ve bunlarda değerlidir.Tabiki bunuda kıyıp ta satacak bir yetiştirici bulursan.

Maşallah kuşlarınız kostüm olarak görünüm olarakta güzel görünüyor.İnşallah oyunlarıda dönüşleride güzeldir.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

kemal' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler eminim oyunları güzeldir keyif veriyordur ..kostüm olarak kuşların değerleri belli üç aşşağı beş yukarı ama oyun olarak tek 200 lira eden kuşun oyunu hakkında bilgi verirmisiniz?neler yapıyor ..

kemal kardesım sana kesınlıkle katılıyorum saya dıye bılınen bu kuşların 200 tl gıbı fıyat ıstenıyorsa o kuşun oyunundan cok kostumu onemlıdır oyunu ne kadar guzel olursa olsun olsun renk ve kostumu duzgun olmayan kuş hıcbır sekılde 200 tl yapmaz

karanfıllereın govde altında sıyahlık cok ( bozalı dıye gecer) bır dısının de kanatında saz var ( beyaz kanat tuyu karanfılde ıstenmez) dıgerlerıne bırsey demeye gerek yok cunku kuşlar kostum olarak degıl kelebekte olsa olmasada kusu gosteren kusun kostum rengı kaka rengı ve goz rengıdır. kuşlarını gule gule uçur.

Maşallah kuşlarınız çok güzel inşallah oyunlarıda iyidir

Yüksek fiyatlara satılan kuşlara bizlerde şahit olduk örneğin üç tane paçalı döneği 2500 euro veren oldu ...Tabi meraklısı olan verir bu paraları hiç gözünün yaşına bakmadan hemde..200 lira o kostümlerdeki kuşlara isteniyorsa eğer; oyunları akıllara zarardır diye umuyorum ki öyledir eminim...güle güle besleyin..

Saygı değer Arkadaşlar,Şimdi şurda bi anlaşmak lazım! Kemal ve Alkan kardeşim'e.
Saya veya kelebekte bence oyun önemlidir.Alkan kardeşimin dediği karanfil lekesiz çiftinine izmirde 500 Tl isteyen arkadaşlarda var ama oyun malesef yoktur.Hem oyun hem kostüm o işte çok zor.Varsa bile fiyatı bilemiyorum artık?
bilmem anlatabildimmi Alkan kardeşim karanfil dedeği lekeli erkekte,Sazlı kapalı dişide ise 10 üstünden 8 diye bileceğim oyun vardır.Yani bendekiler renk deyil hepside oyun kuşudur. Renk veya kostüm yetiştiren arkadaşlar kuşlarını uçurmaz bile ben kuşta hem kostüm hem oyundan yanayım Yıllardır Kostum tutturduk Oyun yok,Oyun tutturduk Kostüm yok maalesef ben başaramadım bunun için oyundan yanayım.teşekkürler.

Kesinlikle oyun önemlidir bende kelebek besliyorum kelebekte kostümden ziyade oyun benim için muteberdir farklı şeyler düşünmüyoruz dediğin gibi oyunları yapıyorsa alttan gelen yavrularıda aynı performansı görüyorsa rakamlar çok önemli değil tabiki..

oyuncu kus herzaman baska bır degere tabı kuslardır benım demek ıştedıgım oyunu guzel olan kusları oyunları ne olursa olsun gercek degerıne bıraz zor verırsın hangı ırk olursa olsun oncelıkle kostumsel ozellıklere bakılır belırgın ozellıgıne bakılır. yanı oncelıkle kostum .

oyun kuşu ucurmak guzeldır. baska bır hevesı vardır bunu ancak ucuran kışıler anlar ben koyde beslıyorum bılenler bılır. koyumuzun arksında dag var dagın etegınde donmeyen kusu sahan kerkenez gıbı yırtıcılar alır gıder. sen anlayamasın bıle

bana gore oyuncu dedıgın kuş su sekılde (kelebek)bır arkadasımın kumesıne zıyarate gıttım 18 tane tel kuyruk var arkadasım kusları ucurdu 4 tane erkek kuslar uctu uzerımızde 20 dk boyunca oyununu yaptı sonra cektı gıttı tum sehrı gezdı ve 1:30 saat sonra geldı ve sehırde kusları gormeyen ındırmeye calısmayan kımse kalmamış ama damar cok saglam. dıyor ben o kusları gorunce kelebek kusun tel kuyruk oldugunu gordum...

En kral oyunlu saya bile kafeste 30-40 lira 200 liraya satılanlar kostüm kuşları kafakuyruk gibi.

İzmirde saya besleyen arkadaşların çoğu,Edremit ve Balıkesir kuşlarını pek tutmazlar nedeni ise çuğunun delibaş oyunlu olması ve kostüm olarak tutulmamasıdır.Ya çarpıyorlar yada kaçıyorlar.Sayanın oyunlusu kendi çatısının ve çevresinde oynayanı makbuldür.Bendede vardı ense ve tel kuyruk edremit yavrularını 10/15 havadan sonra oyuna başlıyor ama çarpıyordu bende elden çıkardım.Ne yükseltmek mümkün nede uçurmak.Benim kuşlarımın daha diğer kuş besleyen arkadaşların kuşlarının üzerinde oyun yaptığına çok az şahit oldum oyunu nerde yapacaklarını sahibini nasıl mest edeceklerini gayet iyi biliyorlar...

Sevgili,Engin Çavuş kardeşim kafeste 40/50 en kral sayalar diyorsunda kafesten kuş mu alınır oyununu görmeden bilmeden yapma gözünü seveyim.Kafeste satan arkadaşa bi sor bakılım uçurupta görerek alıcam diye sana kaç para fiyat çekecek lütfen.İhaleden kuş alıyoruz muayyer diye kastüm/oyun var diye kuş saymıyo bile.

beyzade' Alıntı:
En kral oyunlu saya bile kafeste 30-40 lira 200 liraya satılanlar kostüm kuşları kafakuyruk gibi.
kesınlıkle katılıyorum ıhaleden bır cıft gok ve beyaz saya aldım ızleme doyum olmuyor. fıyatı cıft eslı 40 aldım kuslar dans edıyor yukarda gokyuzunu kılıc ıle keser gıbı oynuyorlar.. ucacak oynayak kusa 200 lıra fıyat cok pahalı bence ne satıyorsun kı zaten kostum yoksa oyun ne olursa olsun fıyat dusuk olur her kusta once kostume bakılıyor...

Valla arkadaşlar fiyat oyuna göre değişir izmirde.Oyun önemli Olan oyun.20/30 değiginiz kuşlar sayan kuşlardır.
biz karşıya boş kanadı olmayan tatlı sert biçimde bozmadan yalpalamdan batmadan gezen kuşlara hiç acımadan veriyoruz o paraları.Yeterki istenilen oyun olsun.Yavruna muayyer olsun.Bu polemik uzar gider kimi renk kuşu besler kimi oyun zevk meselesi yapacak birşey yok.Kimi ister karşıya oyun kimi aşağıya vs. dediğim gibi zevk,gönül,sevda işi bu......

maşallah arkdaşım kuşların fiziki olarak çok güzeller .
heleki en baştaki arap mukemmel fiziği var birde avilerin çok güzeller emınım oyunlarıda cok guzeldır .
oyunları hakkında bilgi verirsen sevinirim saygılar

Oyun olarak çoğu karşıya oyunludur.Özellikle Arap ve Mavi bozalı yavruları eş almaya yakın oyun olarak süper (bana göre tabiki) ama yavru baktıkan sonra kontrol etmek çok zor iyice çıldırıyor oluyorlar(ama kesinlikle çarpma yok).Bunun için bu sene araya başka kanlar girip oyun hızını biraz daha sakin hal alması için uğraşacağım....

Kelebekler Çok iyi dostum Hayrını gör.

s.a ben oyun kuşuna aşık olan bı kuşçuyum ama senin kuışları görünce hep aşık oldum çooookkk güzeller MAŞALLAH nazar değmesin eger satmeyı düşünürsen irtibata geçelim ama ben sinoptayım ve haliyle sinopta mardın haricinde kuş yok ben sayalarımı istanbuldan getırttım sagolsun bu site sayesınde bı abı gonderdı senden de kuş almak ısterım

SAYGILAR........

Geri