izmirden satılık damızlık sayalar(oyuncu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kotukull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kotukull

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç kara
Meslek
gıda
İlgi Alanı
Kuşlar
merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar saya yetiştiriciligi yaptım. ama apartmana taşınınca kümesimi dağıtmak zorunda kaldım. suan yerim cok müsait ve tekrar kümes yapmak istiyorum. damızlık sayalar arıyorum.. ama garanti istiyorum oyunculugu ve damarı için. aıkçası az ama öz kuş olsun istiyorum.. kümesimde boş kuş istemiyorum.ve saya yavrularına baktırmak için mısıri veya bangolar alıcam.. bunların hepsini bir seferde almıcam yavas yavas ay ay alıcam.. tekliflerinizi bekliyorum. izmir içinden gelen teklifler tercih sebebidir.. satmak istediginiz kusun resmini fiyatını birazda özellikleri hahkkında bilgi eklerseniz en kısa zamanda sizinle iletişime geçerim. teşekkürler.

Profilinizden ad soyad, yaş, memleket, telefon no gibi alanları doldurmanız gerekmektedir. Aksi taktirde üyeliğiniz silinecektir.

'''saya yavrularına baktırmak için mısıri veya bangolar alıcam'''
Sayalar kendi yavrularına rahatlıkla bakabilir, bango kuşu zarif hayvandır, özellikle mısıriler, bangodan kasıt orta uzunlukta gagalı bir kuşsa buna eyvallah derim.

gökay' Alıntı:
'''saya yavrularına baktırmak için mısıri veya bangolar alıcam'''
Sayalar kendi yavrularına rahatlıkla bakabilir, bango kuşu zarif hayvandır, özellikle mısıriler, bangodan kasıt orta uzunlukta gagalı bir kuşsa buna eyvallah derim.

teşekkür ederim. sayalar dediğiniz gibi yavrularına bakabilir. ancak ben sayaların ilk yumurtalarını başka kuşların atına sürücem 2 yumurtalarını kendilerine bırakıcam böylelikle aynı anda 4 çift saya yavrusu almıs olucam amacım o ;)

tearfulchild' Alıntı:
Bursadan istersen sana damizlik Sayalar Gönderebilirim. [email protected]

teşekkürler. satmak istediginiz kuşlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. fiyatı ve soyu nedir.. hiç yavru aldınızmı ne yavru veriyorlar.. ve resimlerini koyma imkanınız var mı? cok sey istedim ama:) şimdiden teşekkür ederim ilginize..

kotukull' Alıntı:
tearfulchild' Alıntı:
Bursadan istersen sana damizlik Sayalar Gönderebilirim. [email protected]

teşekkürler. satmak istediginiz kuşlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. fiyatı ve soyu nedir.. hiç yavru aldınızmı ne yavru veriyorlar.. ve resimlerini koyma imkanınız var mı? cok sey istedim ama:) şimdiden teşekkür ederim ilginize..
Tabiki resimlerini gonderebilirim, 4 Aylik periyodik bakimlari yapilmakta sirasiyla lewamix, salmonix,trikomix,ornimix,coccimix , Genelde kuslarim performanslari yuksek kuslardir, sitedeki videolardanda kuslarimin performanslarini seyredebilirsin,
Su an Sana gonderebilecegim, Karakuyruk-Beyaz eslesmesi var yawrulari Ikiside Karakuyruk Saya veriyor,
Ikinci bir kara kuyruk Beyaz eslemsmesi war onlarin yawrulari ise biri duz beyaz birise karakuyruk geliyor,
1 Ciftte Karakuyruk-Samur eslesmesi var Erkek Olan karakuyruk oyunlu Samurla Karakuyruk eslesmesinden alinmis bir Kus, Iki takim yumurta aldim, su anda yumurtlamak uzereler, diger yumurtalarindan cikan yawrularin Ikiside Kirmizi Samur verdi,
Karakuyruk Beyaz Eslesmelerinin Takimi 75 YTL
Karakuyruk Kırmızı Samur Eslesmesinin Takimi 50 YTL

Karakuyruklardan birisi benim avatarimdaki resim, Neyse ilgilenirsen kuslarin resimlerini buraya koyabilirim, Dahada istersen 25 e yakin sayam war, su an onlar aklima geldi kafanda belirledigin bir Renk unsuru varsa bana soyleyebilir sana yardimci olabilirim Tesekkurler.

teşekkürler. genelde karalardan gelme kuşlar ilgimi çekiyor. kapalı bozalı, kırlangıç, kafa kuyruk, kara kuyruk, kesme kafa arap ve karalardan gelme süt beyaz.. bu tip kulşar almak istiyorum. fiyatlar çok uygun bence. ilk etapta bir çift damızlık alayım senden. dedigim gibi ay ay kuş alıcam.. bunun sebebi saglam kuş olsun boş olmasın. aramızda bir güven bagı oluştuktan sonra zaten güzel bir kümes yapana kadar senin en iyi müşterin olurum her halde..:) kuşların resimlerinide koyarsan (bir kaç çift) hangi çifti istedigimi söylüyeyim.. ve alış verişi nasıl yapacagımızı konusalım..

Yarın ve carsamba bosum sana resimlerini yolluyacagim, Soyledigim kuslardan ikisine bugun Atmaca daldi kardesim ucururken herhalde kismelerinde sen varsinki alamamis kuslari, ama bilader bayagi korkmus, neyse beni burada taniyanlar bilir tum alisverislere acigim, hatta benim kuslarimi birakta baska yerlerden sana uygun fiyatli oyuncu kuslarda bulabilirim, Bursa Kuş Pazarı Piyasası adlı konudaki resimlere bakarsan orada Saya resimleri var istedigin kuslari gercekten cuzi fiyatlarla sana yolluyabilirim, anliyacagin benden almak zorunda degilsin, sen yeter ki Kus beslemek istiyorum de, bizler sana sonuna kadar yardimci oluruz.. hic bir karsilik beklemeden.

eyvallah kardesim. kuş beslemeyi cok istiyorum. bilirsin sende belki uzun zaman kuş beslemediginde rüyalarına girer artık kuşlar.. hastalıktır sonuçta.. senle alış veriş yapmayı cok isterim. en azından sen kendi kuşlarını biliyorsun.. damızlık niyetine kuş alıp tek yavru alamadıgım zamanlar cok oldu.. tekrar bunları yaşamak istemedigimden garantili kuş istiyorum.. senden alcagım kuşların en basta bu garantisi oldugunu biliyorum.. dedsigin linke bakarım. hoşuma giden kuş olursa mutlaka almak isterim.. resimleri bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

savasklk26' Alıntı:
selam arkadaşlar şu sayalardan banada yardımcı olurmuusnuz
Ne konuda yardım istiyorsunuz?

bende saya besliyorum ama kırlangıçlardan satılık varsa almayı düşünüyorum yardımcı olurssana sevinirim ben istanbuldan savaş

İsimler yöreden yöreye değişiyor bana kırlangıcın tarifini yaparsaniz size yardimci olmaya calisirim.

kırlangıç tanımı sayada karanfilin diğer adı kanat sırt kuyruk dışında baş hariç komple beyaz lekesiz karanfil.

abi ben bir öğrenciyim bende kuş beslemek istiyorum ben bu işe daha yeni başladım bana kuş bulmada ve fiyatlarda yardımcı olurmusun gerçekten çok kuşbeslemek istiyorum

bi takım çift göz çakır mavi tel kuyruk var elımde satmayı dusunuyorum us tane yavrusunu ucuruyorum karsıya oynamaya basladılar ve cok akıllılar üçüde kactılar ve ertesi gün geri geldıler eğer düşürnüser [email protected] takım fiyatı:150 tl

ben izmir içinde olursa daha iyi olur yinede saol

bide ben bu işe yeni başladım öğrenciyim okul harçlıklarımı biriktirerek kendim bir kümes yapmak istiyorum bana fiyatlarda yardımcı olursanız sevinirim

Geri