izmirden süper oyunlu arap veya kaplan saya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferrosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ferrosi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferudun
Meslek
sakin
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar; havada görmek şartı ile güzel oyunlu arap veya karakaplan dişi saya arıyorum.Lütfen telefon yazınız mutlaka geri döneceğim.

Not: Saya uzun boş kanatsız karşıya veya yıldızdan aşağıya çok kapalı ve devirli dönüşlü olmalıdır.Lütfen çok kümes gezdim ve aradığım kuşu bulamadım.Kısacası oyunlar beni tatmin etmedi.Kuşun havadaki performansına göre ederi mutlaka verilir.
İzmir veya Manisa"ya gelebilirim

kisin izindeyken izmirde bir arkadasimin kumesini ziyaret ettim cok guzel sari kompleleri var kumesden hangi kusu soyledimse ucurdu gordum tavsiyemdir istersen tel numarasini verebilirim sor yavrulari ucmaya basladiysa ziyaret edersin

bende sizin gibi kuş arıyorum. şu anda 2 çiftim var ve yavru almaya çalışıyorum. videoya çekmeye çalıştım ama pek odaklayamadım ama birkaç oyun görüntüsü yakaladım. bir ara videolarını atarım. kelebek başlıklı arananlar ilanında bir video var. seyretmeni isterim. Turgutlu'da birinde var diye duydum. ilk fırsatta bakmaya gideceğim. ben aramaya devam ediyorum. bulursam sana da mesaj atarım. sen bulursan eğer bana da haber verirsen memnun olurum hoşçakal.

Geri