izmit yenı köyden yenı kareler muhteşem bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aruda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

aruda

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kalender
Meslek
işlatme
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Cakmaklilar2.webp
    Cakmaklilar2.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 2,031
[No message]

Ekli dosyalar

• gokmavi_yavru2.webp
    gokmavi_yavru2.webp
    11.5 KB · Görüntüleme: 2,004
Maviler çok hosuma gidiyor benim hepside massalah çok guzeller ama dedigim gibi mavilere hastayim, bu kuslar oynuyormu abi ucurdugunuzda?

mikail125' Alıntı:
Maviler çok hosuma gidiyor benim hepside massalah çok guzeller ama dedigim gibi mavilere hastayim, bu kuslar oynuyormu abi ucurdugunuzda?
oynar oynar yeterki uçurmasını becer bu kuşların hepsi oynar cinslerden kostümüde güzel kuşların

saygılar

emre kalender

bu kuşlar hem kostum kuşu hemde oyun kuşu

En ustekki fotodakilere hastayim cok guzel kuslar.elimde birtane mevcut , oyun yonunden de guzel.
En az 15 sefer yapar , 2 saate yakin ucar , 4 takla ile ceker , ve evet bazi arkadaslarin israrla ustunde durdugu takla ile inme de mevcut yani yapisma olayi kesinlikle yok.Gecen senenin yavrusu henuz daha yavruya kusmus degil.Hem kostum olarak hem oyun olarak cok guzel kuslar.Insallah en yakin zamanda videosunu cekip koyarim.

Peki arkadasim bu kuslar normal mardin taklacilari gibimi oyun yapiyor ?yapiyorsa? neden mardin taklacilari var daha gunumuzde çunku bu kuslar tip renk olarak daha guzel açiklama yaparsaniz sevinirim. :heyo:
Yoksa oyun stilerimi farkli?

mikail125' Alıntı:
Peki arkadasim bu kuslar normal mardin taklacilari gibimi oyun yapiyor ?yapiyorsa? neden mardin taklacilari var daha gunumuzde çunku bu kuslar tip renk olarak daha guzel açiklama yaparsaniz sevinirim. :heyo:
Yoksa oyun stilerimi farkli?

oyun sıtıllerı mardınlerden bıraz farklı olabılır belki mardın kuşundan kısa olabılır
renklerıne gelın ce uzun calışmanın sonucu bu renkler cıkardık ama her hangı bır kırma yoktur kuşlarda
saygılar

s.a maşallah çok güzel kuşlar tüyü kadar hayrını gör

SAYGILAR

kuşlardan ısteyen olursa kolaylık sağlanır

bu kuşlardan ısteyen yokmu elimde 200 tane var :tamam:

tşk kardeş hepsı güzeldir

Geri