İzmit'in İncileri Dönen Döneklerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caner_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

caner_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner bahar
Meslek
memur
İlgi Alanı
Köpekler
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01132.JPG
    DSC01132.JPG
    2.3 MB · Görüntüleme: 2,105
  • DSC01133.webp
    DSC01133.webp
    912.2 KB · Görüntüleme: 2,091
  • DSC01134.webp
    DSC01134.webp
    950.5 KB · Görüntüleme: 2,116
Maşallah zıpkın gibiler, mavi akbaş özellikle hoşuma gitti.

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01141.webp
    DSC01141.webp
    1,022.5 KB · Görüntüleme: 2,108
  • DSC01144.webp
    DSC01144.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,120
  • DSC01147.webp
    DSC01147.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,111
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01167.webp
    DSC01167.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,095
  • DSC01166.webp
    DSC01166.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,070
sizinle dönekler hakkında görüşmek istiyorum msn adresim [email protected] eklersenız gorusuruz yada sız msn adresınız verın ben eklıym gorusuruz

saya ırkı bakmıyorum ama bildiqim kadarıyla kırma paca olmuyorlar kırma paca derken tozluk ama o ırka bakmadıgımdan bilemiyorum yine siz daha iyi bilirsiniz mavi akbası hüseyin bey beyenmiş bend dikkatlice baktıgımda tozluk oldugunu gördüm acaba hepsimi öle dedim diger kara akbaslarınızda tozluk yok

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar izmitin merkezindeyiz .msn adresim [email protected] oynar merhaba mavi akbaş ta tozluk yok bir kuşumda tozluk var o da resimde ki kırmızı erkek döneğimde var mavi akbaşa dişi arıyorum kendi gibi güzel bi dişi bulursam alıcam.şu anda siyah dönekle eş meraklı arkadaşları izmite bekleriz kuş izlemeye herkese selamlar..

ben dönekten(sayadan)anlamm da resimlerde bird siz bakın cok abartılı deqil ama dıs tarafa dogru var gibi ama belk döneklerde tozluk sayılmıyo olabilir

bursa oynar' Alıntı:
ben dönekten(sayadan)anlamm da resimlerde bird siz bakın cok abartılı deqil ama dıs tarafa dogru var gibi ama belk döneklerde tozluk sayılmıyo olabilir
güzel kardeşim çok takma kafana bunları...Caner havalar düzeldimi İzmit teyiz Allah 'ın izniyle bakalım paçalılarmı ?paçasızlarmı:)yada Kelebekler mi:)

;) ben takmıyorum kuslarınız zaten güzelde kuslarınıza lafım yok yanlıs anlamatında ben sadece sordum ben dönekten anlamam

merhaba kemalim sen hangilerinden istersen ondan uçururuz.fark etmez dönüş hepsinde var.kendine ii bak taner abiye de selamlar
en kısa zaman da izmite bekliyorum.allaha emanet ol

maşallah kuşlarınız boylu poslu ve çivi gibi.dönmeyene de dönek denmez heralde.

evet Mehmed abi bey dönmeyene dönek dönmez ama diyenleri çok gördük maalesef..

arkadaşlar döneklerin maşallahları var ama bu kuşların izmitin neresinde bende izmitteyim ben sarımeşedeyim kuyruk kuşu bakıyorum mavi kuyruk karakuyruk sizleri beklerim tanısalım ben uğur:D

kemal' Alıntı:
performans kuşu havada belli olur bence.marifetli olan kuşun kostümü aranmaz.marifet+kostüm güzelliği olursa zaten mükemmeli buldun demektir.dönek dönmelidir, dolapçı ve saya oynamalıdır.

selam uğurum sen nasıl olduğunu biliyosun döneklerin..bencede dönekte kostümün önemi yok önemli olan dönüştür.güzel olanı kaliteli dönüşü yakalamak.mehmet bey izmite yolunuz düşerse bekleriz .dönek uçururuz.zevk yaparız kuşlarımız bizi utandırmaz bundan eminim.

muygun' Alıntı:
kemal' Alıntı:
performans kuşu havada belli olur bence.marifetli olan kuşun kostümü aranmaz.marifet+kostüm güzelliği olursa zaten mükemmeli buldun demektir.dönek dönmelidir, dolapçı ve saya oynamalıdır.
evet çok haklısınız bende resimlere bakarak yorum yapmıyorum bu kuşlar hakkında iyisimi sizde Caner in davetini icabet edin havada seyredin saygılar

lagoss_' Alıntı:
arkadaşlar döneklerin maşallahları var ama bu kuşların izmitin neresinde bende izmitteyim ben sarımeşedeyim kuyruk kuşu bakıyorum mavi kuyruk karakuyruk sizleri beklerim tanısalım ben uğur:D
Aman Uğur sen sevdandan vaz geçme kuyruk kuşu(kelebek)bizim vaz geçilmezimiz sen uçurmaya başla 40 dk izmit teyiz inşallah..e tabi gelmişken döneklerede bakarız:)

kemal' Alıntı:
lagoss_' Alıntı:
Aman Uğur sen sevdandan vaz geçme kuyruk kuşu(kelebek)bizim vaz geçilmezimiz sen uçurmaya başla 40 dk izmit teyiz inşallah..e tabi gelmişken döneklerede bakarız:)

Kemalim mahsuller büyüyor kısmet olursa uçurucaz bakalım (kaç senelik karabaşcıyı kuyruk kuşçusu yaptınız ya helal olsun size:D) Canerde bizi kuyrukçu yaptı kendi dönekçi oldu abi :D kazık mı attı bize acaba :D vallahi ben bile seyredemedim daha canerin döneklerini bir fırsatını bulup gidemedim. bu aralar deişik planlarımız var bakalım konusurus kemal:D

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01218.webp
    DSC01218.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,355
  • DSC01225.webp
    DSC01225.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,299
  • DSC01232.webp
    DSC01232.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,372
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01220.webp
    DSC01220.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,302
  • DSC01224.webp
    DSC01224.webp
    916.7 KB · Görüntüleme: 1,294
caner kardeşim kuşlarının maşaallahı var.allah bol yavru almak nasip etsin.senin msn var bende biliyosun zaten..tel numaramıda yazdım sana..denk gelirsek msnde konuşuruz.saygılar...

valla masallah kuşlar çok güzeller durusları kostümleri herseyleri cok güzel eminimki havadaki performanslarıda bir o kadar güzeldir bol yavru almanız dileğiyle..........

HASAN YILMAZ
BURDUR

kardeşim şimdi kırmızı dişiye daha dikkatli baktım gerçekten çok güzel kuş.benim kırmızı erkekle 10 numara olurlar.:D...k.i.b

eywallah kardeşim olmadı erkeği alırız senden :) ben kendi erkeğimi gönderirim sana 10 numara bulmak çok zor.yeterki kanı tutturalım.allaha emanet ol ..

İzmit sarıkır besler genelde. bende gündogdu köyündeyim ama bende dönek hastasıyım kuşların güzel iyi uçurmalar

evet hasan izmit sarıkırcıdır.ben dönek besliyorum edirneliyim müsait olduğunda beklerim.telm.0533 619 30 74 görşmek dileğiyle

s.a kuların maşşal çok güzeller alah nazardan saklasın tüyleri kadar çok ömür ve yavruları olu inşallah balıkesirden saygılar.

evet hasan izmit sarıkırcıdır.ben dönek besliyorum edirneliyim müsait olduğunda beklerim. davetin için çok teşekkür ederim mutlaka gelirim

Geri