caner_22
Üye
- Ad Soyad
- caner bahar
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel kardeşim çok takma kafana bunları...Caner havalar düzeldimi İzmit teyiz Allah 'ın izniyle bakalım paçalılarmı ?paçasızlarmıyada Kelebekler mibursa oynar' Alıntı:ben dönekten(sayadan)anlamm da resimlerde bird siz bakın cok abartılı deqil ama dıs tarafa dogru var gibi ama belk döneklerde tozluk sayılmıyo olabilir
performans kuşu havada belli olur bence.marifetli olan kuşun kostümü aranmaz.marifet+kostüm güzelliği olursa zaten mükemmeli buldun demektir.dönek dönmelidir, dolapçı ve saya oynamalıdır.kemal' Alıntı:evet Mehmed abi bey dönmeyene dönek dönmez ama diyenleri çok gördük maalesef..
evet çok haklısınız bende resimlere bakarak yorum yapmıyorum bu kuşlar hakkında iyisimi sizde Caner in davetini icabet edin havada seyredin saygılarmuygun' Alıntı:performans kuşu havada belli olur bence.marifetli olan kuşun kostümü aranmaz.marifet+kostüm güzelliği olursa zaten mükemmeli buldun demektir.dönek dönmelidir, dolapçı ve saya oynamalıdır.kemal' Alıntı:evet Mehmed abi bey dönmeyene dönek dönmez ama diyenleri çok gördük maalesef..
Aman Uğur sen sevdandan vaz geçme kuyruk kuşu(kelebek)bizim vaz geçilmezimiz sen uçurmaya başla 40 dk izmit teyiz inşallah..e tabi gelmişken döneklerede bakarızlagoss_' Alıntı:arkadaşlar döneklerin maşallahları var ama bu kuşların izmitin neresinde bende izmitteyim ben sarımeşedeyim kuyruk kuşu bakıyorum mavi kuyruk karakuyruk sizleri beklerim tanısalım ben uğur
kemal' Alıntı:Aman Uğur sen sevdandan vaz geçme kuyruk kuşu(kelebek)bizim vaz geçilmezimiz sen uçurmaya başla 40 dk izmit teyiz inşallah..e tabi gelmişken döneklerede bakarızlagoss_' Alıntı:arkadaşlar döneklerin maşallahları var ama bu kuşların izmitin neresinde bende izmitteyim ben sarımeşedeyim kuyruk kuşu bakıyorum mavi kuyruk karakuyruk sizleri beklerim tanısalım ben uğur