İzmitten Serdarın gök dişisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

emreert

Gold Üye
www.abantavcilik.com
Ad Soyad
Emre ERTABAK
Meslek
av bayii
İlgi Alanı
Kediler
çok sevdiğim Serdar abıyı ziyarete gittiğimde ucurdugu altnda çayımızı içtiğimiz,keyfini yaptığımız yeni başlamış bi kuş.

[izlesene]5219603[/izlesene]
[izlesene]5219617[/izlesene]
[izlesene]5219641[/izlesene]
[izlesene]5219653[/izlesene]

http://www.izlesene.com/video/video009/5219603
http://www.izlesene.com/video/video008/5219617
http://www.izlesene.com/video/video004/5219641
http://www.izlesene.com/video/video002/5219653

Ekli dosyalar

• srdr.webp
    srdr.webp
    159.9 KB · Görüntüleme: 1,898
  • Fotoğraf001.webp
    Fotoğraf001.webp
    989.9 KB · Görüntüleme: 1,818
Re: Dost ziyareti

maşallah.
havagüzeldi bügün keyif çıkartınız. alacagım var sizden 1 demlik çay... :)

s a zaten bu ugrasın en güzel tarafı oynayan kusun altında çayınızı yudumlayarak o keyfi yasamakdır hele dostlarla izlendiginde ise bir baska güzel
emre kardesimizin emegine saglık paylasım için tesekkürler güle güle besleyin

SAYGILAR

kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah.

çayın kavenin lafımı olur metin abi pazar günü beklıyoruz,bahcede semaverde demliyecem sana cayı :)

kuscu_marik' Alıntı:
s a zaten bu ugrasın en güzel tarafı oynayan kusun altında çayınızı yudumlayarak o keyfi yasamakdır hele dostlarla izlendiginde ise bir baska güzel
emre kardesimizin emegine saglık paylasım için tesekkürler güle güle besleyin

SAYGILAR

as. muharrem abi bizde teşekkür ederiz.

emreert' Alıntı:
kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah.

çayın kavenin lafımı olur metin abi pazar günü beklıyoruz,bahcede semaverde demliyecem sana cayı :)
hayırlısı bakalım. yalnız emre senin çayın çok demli oluyo:)

:) tam agzına layık abim :)

bize açık çay yakışmaz abi..demli olacak zehir gibi :) pazar günü beklıyoruz abi

emreert' Alıntı:
bize açık çay yakışmaz abi..demli olacak zehir gibi :) pazar günü beklıyoruz abi
valla çay felan göremedik :) ocakçı yoktu piyasada

:) telafisi olur metin abi

Nemutlu sizlere ; Allah ağzınızın tadını artırsın Maşallah .. selamlarŞEREF

Paylasim icin tesekkürler Emre,bir dahaki gidisinde bizdende selam söyle insallah.

canlısı daha iyimiş, eline emeğine sağlık serdar kardeşin...

valla metin hocam ben ayran içtim 2 tane, ayranlar ve 5 simiti bitirene kadar onlarda çayı bitirdi, bende içemedim :)

şeref' Alıntı:
Nemutlu sizlere ; Allah ağzınızın tadını artırsın Maşallah .. selamlarŞEREF

teşekkürler seref abi allah razı olsun,senide bekleriz.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Paylasim icin tesekkürler Emre,bir dahaki gidisinde bizdende selam söyle insallah.

bende teşekkür ederim.selamını iletirim aleyküm selam.

afiyet olsun ali :) sanada bi çay borcumuz olsun :) güzel bir gündü tekrarında görüşmek dileğiyle.

Güzel bir gün idi.Metin üstada,Serdar arkadaşa ve Emre kardeşe davetleri için,Ali hocama bana eşlik ettiği için teşekkür ederim.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın..

alidemirsmm' Alıntı:
valla metin hocam ben ayran içtim 2 tane, ayranlar ve 5 simiti bitirene kadar onlarda çayı bitirdi, bende içemedim :)
Selamun Aleyküm
Arkadaşlar zaten kuşun iyisi ne videolarda uçar ne de yarışmalarda uçar,kuşun iyisi altında oturup bir kaç bardak çay içerek ve hoş bir sohbetle uçar.Selamlar

filo' Alıntı:
Güzel bir gün idi.Metin üstada,Serdar arkadaşa ve Emre kardeşe davetleri için,Ali hocama bana eşlik ettiği için teşekkür ederim.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın..
Teşekkürler Ahmet
ayagınıza sağlık.

filo' Alıntı:

Ali abi sende bizim davetimize icabet ettiğin için teşekkür ederiz,gene bekleriz.

M.TURAN' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Arkadaşlar zaten kuşun iyisi ne videolarda uçar ne de yarışmalarda uçar,kuşun iyisi altında oturup bir kaç bardak çay içerek ve hoş bir sohbetle uçar.Selamlar
a.s
tabiki söylediklerinizde haklısınız. kuşun iyisi dosta uçar. altındada keyif verici birde sohbet olursa tadından yenmez.,

M.TURAN' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
Selamun Aleyküm

aleyküm selam Mustafa abi,çok güzel söylemişiniz müsait olduğunuz bir gün sizide bekleriz cay içmeye.

Müsayit olduğumuz bir gün gelmeye çalışırız inşaallah.Selamlar

hayrını gör güzel haywan gebze sadık..

TABİKİ ES DOST ZİYARETLERİ KARSILIKLI SAYGI DA OLUNCA GÜZELDİR HELE BİRDE GÜZEL OYUN YAPAN KUS SEYREDERKEN İKRAM EDİLEN ÇAYIN TADIDA BASKA OLUR BU SEVDA DOSTLUKLARIN PEKİŞMESİNEDE VESİLE OLDUGUNDAN ALLAH GÜZEL KUSLAR DOSTLAR NASİP ETSIN HERKESE İNSALLAH

KUSCU MECNUN' Alıntı:
TABİKİ ES DOST ZİYARETLERİ KARSILIKLI SAYGI DA OLUNCA GÜZELDİR HELE BİRDE GÜZEL OYUN YAPAN KUS SEYREDERKEN İKRAM EDİLEN ÇAYIN TADIDA BASKA OLUR BU SEVDA DOSTLUKLARIN PEKİŞMESİNEDE VESİLE OLDUGUNDAN ALLAH GÜZEL KUSLAR DOSTLAR NASİP ETSIN HERKESE İNSALLAH

Allah herkeze güzel kuslar dostlar nasip etsin amin.

Geri