izmitten taklacı sarıkır resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kalender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar resimlerin bazıları bunlar kalanlarını başka bir zamanda çekip eklicem şimdilik bu kadar

Ekli dosyalar

• !N@N1060.webp
    [email protected]
    133.8 KB · Görüntüleme: 2,046
sarıkır

Ekli dosyalar

sarıkır

Ekli dosyalar

sarıkır

Ekli dosyalar

• Görünt006.webp
    Görünt006.webp
    5.9 KB · Görüntüleme: 2,505
sarıkır

Ekli dosyalar

• 22012009925.webp
    22012009925.webp
    104.4 KB · Görüntüleme: 2,009
sarıkır

Ekli dosyalar

sarıkır

Ekli dosyalar

• Görünt022.webp
    Görünt022.webp
    81.5 KB · Görüntüleme: 1,534
sarıkır

Ekli dosyalar

• 31012009008.webp
    31012009008.webp
    335.8 KB · Görüntüleme: 1,606
sarıkır

Ekli dosyalar

İzmit'in sarıkırları meşhurdur. Guzel kuşlardır. severim ben de. Oyunlularsa bi de keyfine doyum olmaz.

Maasallah Kalender kardesim kuslarin cok guzel.Bende severim sari kirlari(biz Boz deriz).
Yalniz tum bozlar ayni degil hepsinide sevmem.

1-Biri has Ankara kusu , digerlerine gore daha hafif daha narindir.

2-Digeri hangi yoreye ayit bilmiyorum , Ankara kusundan biraz daha iri yapili ve biraz daha buyukler.Gogusleri kinali degildir boyunlari mor/yesilimsi gibi renklidir ayni Ankara kusu gibi.Yalniz ikisini yan yana koydugun vakit bu ikilinin arasindaki fark hemen gorunur.

3-Son olarak digerleine gore daha bir guzeldir.sebaplari andirir.Digerlerine gore pacalari daha bol olur , boynu renkli olmaz gogusu kinali olur.kanatlarindaki cizgiler digerlerine gore daha acik olur.Duruslari ve guzellikleriyle diger bozlardan daha hos dururlar.Birde oyun yaptiklarinda degmeyin keyife.Hem havada guzel hemde yerde guzel.

Benim elimde ucude mevcut , ama 3 numarali kuslardan erkegi olan kumesimdeki en hosuma giden kus.Cok baba bir kus , esine yuvasinada cok sadik yavruya super bakar , havada iyi yerde guzeldir.Misafirlege gelenin gozu bu kusta olur.Ama ne hikmetse hic yavru alamadim , 4 yavrularin dordude 2 hafta olduklarinda olduler.Yine yumurtladilar bu defa baska kuslarin altina surdum.Insallah bu defa yavrularini ucurma firsatim olur.

Hersey gonlunuzce olsun , ALLAHA emanet olun.

Fenerbahcem' Alıntı:
Maasallah Kalender kardesim kuslarin cok guzel.Bende severim sari kirlari(biz Boz deriz).
Yalniz tum bozlar ayni degil hepsinide sevmem.

1-Biri has Ankara kusu , digerlerine gore daha hafif daha narindir.

2-Digeri hangi yoreye ayit bilmiyorum , Ankara kusundan biraz daha iri yapili ve biraz daha buyukler.Gogusleri kinali degildir boyunlari mor/yesilimsi gibi renklidir ayni Ankara kusu gibi.Yalniz ikisini yan yana koydugun vakit bu ikilinin arasindaki fark hemen gorunur.

3-Son olarak digerleine gore daha bir guzeldir.sebaplari andirir.Digerlerine gore pacalari daha bol olur , boynu renkli olmaz gogusu kinali olur.kanatlarindaki cizgiler digerlerine gore daha acik olur.Duruslari ve guzellikleriyle diger bozlardan daha hos dururlar.Birde oyun yaptiklarinda degmeyin keyife.Hem havada guzel hemde yerde guzel.

Benim elimde ucude mevcut , ama 3 numarali kuslardan erkegi olan kumesimdeki en hosuma giden kus.Cok baba bir kus , esine yuvasinada cok sadik yavruya super bakar , havada iyi yerde guzeldir.Misafirlege gelenin gozu bu kusta olur.Ama ne hikmetse hic yavru alamadim , 4 yavrularin dordude 2 hafta olduklarinda olduler.Yine yumurtladilar bu defa baska kuslarin altina surdum.Insallah bu defa yavrularini ucurma firsatim olur.

Hersey gonlunuzce olsun , ALLAHA emanet olun.
bende hem renk hem oyun arayanlardanım sarıkırlarda hoşuma gidiyo renkleri oyunları en azından benim elimde olan damarın oyunları güzel kuşlarımın bazıları bunlar hepsinin resmini çekemedim

saygılar
emre kalender

hyrlı olsun kardeşim çoğaltmısın allah daha iierlini daha güsellerini nasip eder
KUBİLAY saygılar......

kuscuyum_45' Alıntı:
hyrlı olsun kardeşim çoğaltmısın allah daha iierlini daha güsellerini nasip eder
KUBİLAY saygılar......
eyvallah daha varda resimlerini çekemedim onların yakında videoda koyacam inşallah

saygılar
emre kalender

Geri