JAPON IRKI TAKLACI OLUR MU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf-315
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yusuf-315

Üye
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar güvercinleri aldığım kişi güvercinlerin ırkının japon olduğunu söyledi.Ama ben internettede araştırdım böyle bir taklacı ırkının olduğu hiçbir yerde yazmıyor.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. (:

arkadaş ben duymadım ama bi resim eklersen bi görmek isteriz
kalsağlıcakla

Valla bende duymadım Japon olarak macar bangolarına benzeyen bangolar baskalar var ama Japonların birde taklacısı olduğunu sizden duyuyorum. Resim yayınlayabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

s.a arkadaşlar japon ırkı taklacı olurmu?olmaz diyemeyeceğim.çünkü bir zamanlar bundan 20 sene önce mısiri taklacı olurmu sorusuna,böyle birşey olmaz diye yorumda bulunmuştum.fakat arkadaşımın kümesinde hünkari mısirilerin bir taklacı gibi çektirerek takla attıklarını görünce gözlerime inanamadım.bu sebeptendir ki bu konu hakkında yorum yapamayacağım.
Saygılar.
Ömür DENİZ.

yusuf-315' Alıntı:
Arkadaşlar güvercinleri aldığım kişi güvercinlerin ırkının japon olduğunu söyledi.Ama ben internettede araştırdım böyle bir taklacı ırkının olduğu hiçbir yerde yazmıyor.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. (:
Yusuf bey bundan 4/5 yıl önce tgyb sitesinde okumuştum Ankara,dan çine yada japonya,ya iş gezisi için giden heyette bir kuşçu varmış orada sefer yapan taklacı seyretmiş hem de çok güzel performansı varmış Türkiye,ye getirmek istemiş ancak uçağa almamışlar yanlış hatırlamıyorsam paçasız kuşlar olduğunu yazmıştı.

Japonlar çinliler gibi değiller hemencik çakmasını yapsınlar ama belli olmaz bunların huyu belkide yapmış olabilirler...Bende hiç duymadım taklacı ırkı olduğunu

valla Japonlardan pille çalışıp sefer yapıp fişeklenen taklacı güvercin bile yaparlar belli olmaz onların işleri

Geri