K.AKDUMANın MÜLAKATLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mülakatçı kral16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
M

mülakatçı kral16

Misafir
Değerli kuşçu arkadaşlar KERİM arkadaşımı ziyaret ettim ve hazır gelmişken bir kaçta resim çekeyim dedim umarım beyenirsiniz.

Ekli dosyalar

• güvercin 178.webp
    güvercin 178.webp
    1,019.1 KB · Görüntüleme: 1,701
  • güvercin 181.webp
    güvercin 181.webp
    962 KB · Görüntüleme: 1,706
  • güvercin 166.webp
    güvercin 166.webp
    589.4 KB · Görüntüleme: 1,657
BU KÜMESLERDE BENDE KUŞ UÇURUP DENİYECEĞİM,

Ekli dosyalar

• güvercin 164.webp
    güvercin 164.webp
    856.3 KB · Görüntüleme: 1,716
  • güvercin 163.webp
    güvercin 163.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,678
  • güvercin 167.webp
    güvercin 167.webp
    817.2 KB · Görüntüleme: 1,684
kardeş kuşların güzel masallah saglıklı gözüküyolar,paylaşım icin tesekkürler.

abi kuşlarınız güzel ve saglıklı ama bızde yuvalar iç tarafları genelde yerdee ve topraktan olur tabı kus ırkına gore degısır bızde genelde sebab kuştur abı paylaşimi
n için cok tesekkür ederım

allah can pekliği versin güzel kuşlar tanışırsak uçurduğunda izlemeye geliriz

MErhabalar Özkan abi Kerim beyin emeğine sağlık ortam ve kuşlar göz kamaştırıyor paylaştığın için çok teşekkürler.Özkan abi sana bir sorum olacak izninle bursa ırklarının en rahat ettiği yuvalık biçimi sence yağ tenekesi tipinde olanlarmıdır?Sen yağ tenekesini önerirmisin her hangi bir zararı varmıdır?

ARKADAŞLAR iyi dilekleriniz için KERİM bey adına sizlere teşekkür ederim ve tabi kendisinede iletirim .
HÜSEYİN ben yıllarca ve hala yağ tenekesi kullanıyorum oynar kuşu kendini gizlemeyi sevdiği için rahat ediyor herhalde çünkü bütün oynarcılar ın %90 ı teneke kullanır bence tek sakıncası var oda kış aylarında kolay kurumuyor ve buda yuvanın kurtlanmasına veya yaş kalmasına sebep olabiliyor .
BEYHAN arkadaşım neden olmasın her zaman bekleriz.
ADIYAMANHASAN kardeşim keşke bizlerinde sizin gibi toprak kümes lerde kuş besleme şansımız olsa ,en doğrusu sizin yuvalık şekli ama imkansızlıktan yani müstakil evlerin olmayışından veya köylerimizden şehirlere gelince mecburen beton binalarda veya apartmanlarda beslemeye uğraşıyoruz.

evet oynar karanlık seviyo kümeste en ücra yerleri seçerler özkan teneke altına ızgara koyarak dene kış için iyi tabi teneke altını yaracaksın abimede çok selam söyle kuşları bizle paylaştığı için :heyo:

maşallah güzel kuşlar allah bol bol uçurmak nasip etsin.

kuş' Alıntı:
evet oynar karanlık seviyo kümeste en ücra yerleri seçerler özkan teneke altına ızgara koyarak dene kış için iyi tabi teneke altını yaracaksın abimede çok selam söyle kuşları bizle paylaştığı için :heyo:
BEYHAN selamını iletirim paylaşımın ve tavsiyen için teşekkürler.

Geri