K.Maraştan Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ua46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 823

ua46

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
nurullah çiftçi
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhaba herkese ben aranıza Kahramanmaraş'tan katılıyorum yıllar önce başlamıştı güvercin merakım fakat apartmanda oturduğumuz için besleme fırsatımız olmuyordu bir kere oldu o zamanlar küçüktüm tabi bişey bilmiyordum ama şansıma zeki kuşlarım olmuştu 2 tane :) gidip gezer gelirdi geri bize sonrasın da benim okulda olduğum zaman bizimkiler satmıştı öylece sona erdi benim güvercin beslemem.Bu aralar yeniden başladı bu merakım bi akraba da görünce daha hatırladım eskileri beslemek istiyorum yeniden ama hala apartmanda oturduğumuz için besleme şansım olmayacak ancak kendi evimde beslerim evlenince diye düşünüyorum ileriye dönük planlar yapıyorum şimdiden araştırmalar yapıyorum :) müstakil bi ev alıp kocaman bir kümes kurmak istiyorum çatıya inşallah yapacam da bunu :) o zamana kadar araştırmalarımı sürdürecem forumdan olmadı küçük bi kümes yaparım balkona orda uğraşırım artık kısmet :) forumda K.Maraştan kuş besleyen birileri var mı acaba arada bir yanlarına gidip hasret giderirdim kuşlarla :)

hos geldin nurullah kardesim insallah dilediklerine en kısa zaman da kavusursunuz
saygılar

saygılar

Geri