KAÇ GÜN???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkangel96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmetak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İLK ÖNCE SLM LAR BENİM SİZE BİR SORUM OLCAK BEN YENİ 6 TANE TAKLACI ALDIM HEPSİ MİSKİ BUNLARIN KÜMESE ALIŞMASI İÇİN KAÇ GÜN DURMALARI LAZIM KÜMESTE HE BİDE 2 TANE KELEBEK VAR BUNLARIN KÜMESE ALIŞMASI KAÇ GÜNÜMÜ ALIR ?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERR..

1 hafta dursunlar yalnız kuşların dışarıyı görmesi için kanatları bantlı durması lazım eğer çok oyunlu indiremem diyorsanda yumurtlayınca salabilirsin bide unutmadan ilk önce erkeklerini sal hastalıksız ve bol yavrulu günler inş.. ayrıca nerde oturuyorsun

arkadaşım eğer yerin iyi ise çabuk alışır kuşları sabah aç iken kanatlarını bantla kümes çevresine cıkarıp yemle öle 1 hafta yaptıktan sonra alışır fırsat buldukça cıkar kümesin çevresine alışınca uçurabilirsin

KARDESIM TAKLACILARI BILMIORUM AMA kusta kan oldugu surece kus ılk ayak bastıgı catıyı arıyor benım 2 sene sonra kusum eskı kumesıne gıttı bu ıkı senenın 7-8 ayıda makaslı durdu

1 hafta alışırlar kanatlarını bantlı tut 1 hafta sonra erkekleri ucur biraz dolaşsınlar etrafı ogrensinler sonra dişileride ucur hepsi alısmıs olur.

Geri