Kaç Günde yerine alışıp yumurtlar.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RcpPosta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RcpPosta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Recep Doyran
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Abilerim diyelim ben bir çift damızlık posta aldım bunlar kümese alışıp ne zaman yumurtlar.?

Bir sorum daha olacak . Posta güvercini çukura inebilir mi bahçede güvercin besliyorum çünkü.

RcpPosta' Alıntı:
Bir sorum daha olacak . Posta güvercini çukura inebilir mi bahçede güvercin besliyorum çünkü.
YENİ YEM YEMEĞE BAŞLAMIŞ YAVRU OLSUNLAR ..ÇUKURA İNER..AKILLIDIR..tahmin edemeyeceğin kadar ...

Abi ben 2 çift yavru yeni yeme düşmüş uçmamış bir çiftte damızlık almayı düşünüyorum.Bu damızlıkların kanatını kırpıp yavru almayı düşünüyorum abi.Damızlık kümesimde yumurtlar mı onu merak ettim .

RcpPosta' Alıntı:
Abi ben 2 çift yavru yeni yeme düşmüş uçmamış bir çiftte damızlık almayı düşünüyorum.Bu damızlıkların kanatını kırpıp yavru almayı düşünüyorum abi.Damızlık kümesimde yumurtlar mı onu merak ettim .
sağlık sorunları yoksa * 1 AY GİBİ SÜREDE KÜMESE ADAPTE OLURLAR YUVA YAPARLAR ..KANATLARINI KIRPMAN ONLARA SIKINTI VERİR YALNIZ..KAPALI KÜMESTE KIRPMADAN DAHA İYİ ÜREYECEKLERDİR..

Sağol abi yapabilirsem 2 çift alıcak damızlık kümesi yaparım Oraya kırpmadan koyarım .

RcpPosta' Alıntı:
Sağol abi yapabilirsem 2 çift alıcak damızlık kümesi yaparım Oraya kırpmadan koyarım .
:tamam: GÜZEL KARAR . :bravo:

mchat.php#mChat

Geri