Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm önceki günlerde kuşunu kaçırttığını söylemiştin aklıma geldi şimdide başka yapancı kuş yakalamışsın bu sevdada böyle müjdelerde olduğunu teçrübe ettiğine inanıyorum yeni kuşun hayırlı olsun bukuş taklacı vede fiziken güzel bir kuş cinsiyeti zanımca(büyük ihtimal) dişi resimlere bakarak sağlıklı bir kuş olduğunu fakat imkanın varsa karantinaya almanı dilerim sağlık vede esenlikler dilerim.
Selamın aleyküm önceki günlerde kuşunu kaçırttığını söylemiştin aklıma geldi şimdide başka yapancı kuş yakalamışsın bu sevdada böyle müjdelerde olduğunu teçrübe ettiğine inanıyorum yeni kuşun hayırlı olsun bukuş taklacı vede fiziken güzel bir kuş cinsiyeti zanımca(büyük ihtimal) dişi resimlere bakarak sağlıklı bir kuş olduğunu fakat imkanın varsa karantinaya almanı dilerim sağlık vede esenlikler dilerim.
aman abi iyi yetiştin ne guzel konustun ya umarım dişi cıkar =) benım kacan taklacı dısının yerıne gider umarım kostumude cok guzel kusun iicene baktım biraz bit vardı onada sprey sıktım ölmüştür bile hepsi bi saglık durumu yok gayet saglıklı duruyor.. taklacı olması onemli deil abi be kumese uyum saglasın yeter.. ama kanatları gercekten cook uzun acınca sasırdım dedim martıdanmı kırdılar bunu :haha: 20 ile 30cm arası bir kanat uzunlugu var öyle diyim
Selamın aleyküm sen beni güldürüyonya ALLAH ta seni güldürsün martıdan kırma lafı aklıma geldikce kendi kendime gülerim artık gören nederse bu sayfaya tekrar yazmaktaki diğer bir amacım senden ufak bir riçam olacak İNŞALLAH beni kırmayacağını umut ederek bu yeni kuşu taklacı bir kuşla eşedersin böylelikle nesilleri korumaya calışalım tabi kuş senin kuşun neyapmak istersen yaparsın sağlık vede esenliklerdilerim.
Selamın aleyküm sen beni güldürüyonya ALLAH ta seni güldürsün martıdan kırma lafı aklıma geldikce kendi kendime gülerim artık gören nederse bu sayfaya tekrar yazmaktaki diğer bir amacım senden ufak bir riçam olacak İNŞALLAH beni kırmayacağını umut ederek bu yeni kuşu taklacı bir kuşla eşedersin böylelikle nesilleri korumaya calışalım tabi kuş senin kuşun neyapmak istersen yaparsın sağlık vede esenliklerdilerim.
abi eğer dedin gibi taklacı bir kuş ise zaten kırmam seni ama önce bi deneme sürüşü yapmam şart görmeden bişi diyemem belki kırma falandır ben takladan anlamam pek sen anlarsın ama bu sadece resım bide takla cıkmazsa dier taklacı bosa gıtmesın =) umarım dediniz gibi cıkar ya gercekten guzel bır kus ilk istegim dişi olması
Selamın aleyküm kuşun dişi olduğunu yüzdelik olarak söylersem 100de90 tam emin neden değilim boyun kısmı erkeği andırıyor ama kafa dişi kafası taklacı olduğuna gelirsek kalbini ferahtut kuş taklacı üstelik çok güzel gerdan ve tırnakları var deneme sürüşüne gelince ehliyeti almadan sakın trafiğe cıkayım deme sağlık vede esenliklerdilerim.
Selamın aleyküm kuşun dişi olduğunu yüzdelik olarak söylersem 100de90 tam emin neden değilim boyun kısmı erkeği andırıyor ama kafa dişi kafası taklacı olduğuna gelirsek kalbini ferahtut kuş taklacı üstelik çok güzel gerdan ve tırnakları var deneme sürüşüne gelince ehliyeti almadan sakın trafiğe cıkayım deme sağlık vede esenliklerdilerim.
zaten bu kuşun alısması için rahat 2 hafta gerekir bende kanadını cektım mecburen bide buna eş buldummu tamam ozman kolay kolay kacmaz =) kostumu cok hosuma gitti benım bide basık on tepe falan.. tuylerıde gercekten cok guzel yanı temız kusmus artık kımınse.. abi kanadının uzun olması neyın gostergesi? uzun ucar mı yanı ? yoksa hızlı mı ucar ? hangisi
Selamın aleyküm kuşun kanadının uzun olması kuyrukla eşit mesafede olması uçacağına göstergedir fakat sağlam birde çiğeri olmalı istersen taklacı güvercinler bölümünde oyun kuşunun yerde neyapacağı hakkında bir konu var oradan 7 sayfaya bağzı görüşlerimi acıkladım sağlık vede esenlikte kalasın not kuş yatkın bir kuşsa uçmayıp taklada atmaya bilir şişkinliğini antremanla atarsın bilmiyorum senin oraya nekadar uzaktan geldi yinede şiş ola bilir
bu kuş karabenekli perçemli kır çakmaklıların benekleri daha seyrek pul pul olur bu kuş oyun kuşu uçurursan iyi birantremandan sonra oynıyabilir selamlar