Kaçak Taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekran20009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ekran20009

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kadir
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Ankara kızılayda kaçak taklacı indi balkon kümesime. muhtemelen yavrusu var kustuğu belli hayvanın... yarın öğlene kadar sahibi çıkarsa verecem. Çıkmazsa salcam belki yuvasını bulur... saygılarımla...

sanada bu yakısırdı zaten emre duyarlılıgın için tesekkürler karsıdakilerin emeklerine saygımız oldugu sürece baskalarının üzüntüsü bizleri sevindirmedigi zaman çok seylerin degişecegine inanabiliriz
saygılar

muharrem abi beslediğimiz bu hayvanlar sadece dostluklara arkadaşlıklara abi kardeşliğe vesiledir benim gözümde.. ankara kupasını alan hayvan inse kümese sahibini bulursam veririm, bulamazsam salarım kendi bulur diye. saygılarımla...

Başkasının malı başkasına yar olmaz . Yerinde davranış, kutlarım seni abi .

ekran20009' Alıntı:
Ankara kızılayda kaçak taklacı indi balkon kümesime. muhtemelen yavrusu var kustuğu belli hayvanın... yarın öğlene kadar sahibi çıkarsa verecem. Çıkmazsa salcam belki yuvasını bulur... saygılarımla...
:slm: :heyo: :tamam:
Elinde sopayla akşama kadar havaya bakıp kaçak kuş yakalamaya çalışanlara yada başkalarının uçurduğu yavrulara kuş kaldıranlara inat.....
Hassasiyetinize teşekkürler...

Her kacan kus yerinden memnunmudur acaba.
belki cocluk cocugun elindeydi firsat buldu atdi kendini.
cok iyi bir davranis bende öyleyim.

ama bir posta geldi dereceli yüzügü var telde actim sahibine tel kaldirmiyorlar.
kus gitmek istemiyor belcika postasi ne yapmaliyim disarda ayrimi tutamam.
hic bantlamadim ve 24 saat kapatmadim.
digerleri ne yapiyorsa oda onu yapiyor yarin es tutar diyede korkuyorum.
ama bir posta daha gelirse esliyecem satin alma fikrinde degilim.posta cok geliyor elimden geleni yapiyom ama gitmiyorlar.
arasinda sadece cok secili kuslar bakip etrafi tanimayip geri havalaniyor.
eger kus gitmek istemezse bence kalsin sahibi cok istiye bilir benimde kusum kacti hic geri gelirmi diye ümitlenmedim.

Geri