kaçakkuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

exel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali turan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
abiler 1 tane kuş çektim ama kümeslere girmiyor 2 tane kümes var 2 sinede girmiyor ne yapabilirim kuşları bi salıyom onlarla geziyor beraber iniyor çatıya ama kümeslere girmiyor şimdiden teşekkürler...

kuşlarınla birlikte dışarda kalsın kümesinin önüne yem at seninkiler yerken oda yer ve sonunda birlikte içeri girerler zaten ama bazı damarlı kuşlar çok zor kanmıyorlar....

merhaba, yuvanın durumu nedir yerdemi çatıdamı yerdeyse,yuvaya yakın yerlere yem etarak yuvaya sokmayı dene çatıdaysa yakalamak için geceyi bekle ama yemle kandırmak daha kolay yada banyo yaptır oda girince yakalarsın ama ilaçlamadan yuvana koyma biraz ayrı tut :slm:

Kümesin içine doğru yem at senin kuşlar içeri girip yer ve sonunda açlığa dayanamıyarak o da girer. Ama ısrarla girmiyorsa çok dışarda kalıp yabanileşmiş olabilir...

SİNAN ÖZTEKİN

saolun abiler kümesin önüne yem attıp yediler benimkiler kümese girdiler ama o girmedi geri kaçtı sonra bir tane oyunlu kuşumu saldım onu gördü geldi akşam ezanına kadar beklettim çatıda ikisinide bunlar alıştılar beraber geziyorlardı sonra akşam ezanı okundu karanlık çöktü tamda kuş köşede durmuş iç atlamadım üstüne gittim kuş 1 adım bile atmadı kuş kül rengi gibi biraz postaya benziyor ne olabilir iyi günler....

kepçe kullanabilirsin böyle durumlarda ama dikkat et kuşlarına vurma sakatlayabilirsn

alicanxd' Alıntı:
saolun abiler kümesin önüne yem attıp yediler benimkiler kümese girdiler ama o girmedi geri kaçtı sonra bir tane oyunlu kuşumu saldım onu gördü geldi akşam ezanına kadar beklettim çatıda ikisinide bunlar alıştılar beraber geziyorlardı sonra akşam ezanı okundu karanlık çöktü tamda kuş köşede durmuş iç atlamadım üstüne gittim kuş 1 adım bile atmadı kuş kül rengi gibi biraz postaya benziyor ne olabilir iyi günler....

Öncelikle hayırlı olsun.Kuşun resmini görmeden bişey söyleyemeyiz.

SİNAN ÖZTEKİN

KUSUN KARNINI İİCE DOYUR İLLAKISU İÇME İHTİYACI DUYCAKTIR DISARDAKI SULARI KUMESE KOY SENINKILERIN SU ICTIGINI GORUNCE BALIKLAMA DALACAKTIR ARKADASIM KOLAY GELSIN :heyo:

Geri