kaçan erkek ve aşırılan yumurtalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nusrt355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

nusrt355

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hank moody
Meslek
calışmıyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
selamlar abiler geçen bi kaplan kacırdım cok oynuyodu ve yumurtaları vardı erkeği kaçtı dişisi tek başına kaldı..ve yumurtalarını değiştirdim dişisinin gagası yamuk zaten cok fazla yem yiyemiyo.bu yumurtaları 1 hafta sonra yumurtlayan kuşa sürdüm ve yatıyolar yumurtalara fakat bazı büyüklerim yavrular cıkınca gün farkı olduğundan bakmayacaklarını altında yumurta var sanıp ezip öldüreceklerini söyledi bunları eğer anaçlar beslemezlerse bizim verebileceğimiz besinler ve besleme yöntemleri var mı ???

merhabalar,öncelikle yumurtada yavru varmı eminmisin,lambaya tutup kesinleştir ,yavruların hele bir çıksın ,elde beslemeye uygun boya gelsin, ozaman elde yavru besleme diye arama yaptır konu ve güzel metodlar var :slm:

arkadaşım sorun kuşun maya vermesinde olabılılr.ama kuş yumurta çıkmasına bir hafta kala maya yapmaya başlar zanediyorum sorun olmaz.eğer sorun olursa bıle yumurta sarısı bebek maması ve bıraz ılık sulu bı karısımla yawrulara maya olarak bir hafta takviye verebilirsin sonrada kendıllerıne bırak sende arada takvıye yaparsın. saygılar

verdiğiniz bilgiler icin saolun erkek geldi ;)

Geri