Kaçan kuş Lütfen Yardımm!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat064100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Savaşkol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kayıp Aranıyor (Yakalama Kuşlar) burayada açmış olduğum konudan bir çevap alamadım sizce bakıçımı alsam
Arkadaşlar uşak çevresi besliyen arkadaşlara duyuru anlatabildiğim kadar anlataçağım 05.05.2013 te dişi ön arka tepelim ve onun yanında hafif ankara dağlı kırması gibi erkek arkadaşlar bunlar veya anlatabilğim özellikteki kuşlar alah rızası için geri versin daha yeni yumurta yaptılar erkek tepelim dişisini bekliyor yumurtadan kalmıyor dünden beri aç susuz yem ve su veriyorum içmiyor yemiyor yakında eski fotolarını atarım tepeli dişim kayıp arkadaşlar ona değil insan geriye kalan yavrulara açıyor !sn ye bile yumurtadan kalkmadı 1 gündür
:hungur:

Kuşunuz yumurtada yattığı kadar yatsın, damarı sağlamsa, alıcı kuşlara yakalanmadı ise kimseye yakalanmadan bir kaç gün gezer gelebilir.kuşunuz gelmezse bir kaç gün içinde yeni yumurtlayanların içinde vasat olan kuşunuz varsa kaçan kuşun yumurtasını daha sonra yumurtlayanların altına çekmenizi tavsiye ederim. benim ankara da tam 11 kuşumdan sadece 1 adet kuşum geri iade edildi.10 tanesi kayıp.Kaçan kuşunuzun arkasından ağlamayın. bence sevinmelisiniz. Alıcı kuşlara yani şahine filan yakalanmadıysa kuşun akıl yönünden zayıflığı varmış defolup gitti demelisiniz.İnşallah tez zamanda kuşunuz geri döner.

Saol erkek tepelimin damarı sağlam ama dişisinden emin değilm erkek 100 km den geri geldi posta omamasına ramen ama dişisinden emin değilm 2 çiftim daha var her ikisinde 2 tane yumurta var eyer sürersem yavruların 1-2 si telep olucağını biliyorum erkek ne kadar yatarsa yatsın güveniyorum yatar dişisini arıyorum soruyorum dişimi getirene mavi bozalı eş veriyorm diyor hakiki mavi bozalıları verim tepelimi geri istiyorum kuşcu arkadaşlardan

İnşallah bulursun

Buldum ama adam geri vermiyo parası ile alem diyorum adam geti 500 götür kuşu dedi bende mavi bozalı götürçem bu kuşumu veda ettim

TEPELİYE KARŞI BU TAKAS ETMEYE ÇALIŞACAĞIM

Ekli dosyalar

• i.webp
    i.webp
    6.8 KB · Görüntüleme: 528
getir 500 diyorsa hic deneme derim.giden gitmis artik gecmis olsun.

yakalanan kuşa 500.00 tl de verme, mavi kompleyide verme. kuşunuz satın aldığınız kişiye geri gitti ise istenen parayı hak eder.isteneni verin hak ediyor. fakat yakalanan kuşun kostümü ne kadar güzel olursa olsun akıl yoksa yakalanan kuş için gittiğine şükredin bence. yavrularıda çıktığında mahallenin çocuklarına verin gitsin.

Abi tepeli topaldı ve bir baktım kefestye yok havada tur atıyor kerata rüzgara kapıldı geri gelemedi

Geri