Kaçan Kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahtarak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ahtarak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Tarak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba 2 gün önce bir çift güvercin almıştım ve yarın kümes yapacaktım idareten kolide duruyorlardı ancak koli düşmüş ve güvercinler kaçmış ancak hiç etrafı görmediler daha önce, geri gelme ihtimalleri var mı yoksa eski sahiplerine mi gitmişlerdir ?

Merhaba 2 gün önce bir çift güvercin almıştım ve yarın kümes yapacaktım idareten kolide duruyorlardı ancak koli düşmüş ve güvercinler kaçmış ancak hiç etrafı görmediler daha önce, geri gelme ihtimalleri var mı yoksa eski sahiplerine mi gitmişlerdir ?
Geçmiş olsun kardeş ya eski yerlerine gider yada başka birine inerler

Eski sahipleri yakınsa direkt oraya gitmişlerdir..
Köye getirmiştim kuşları 15-20 km vardır sahibinin yeri geri dönme şansları hiç mi yok bir de dişi kuş sürekli kanatlarını titretiyordu sebebi nedir

Köye getirmiştim kuşları 15-20 km vardır sahibinin yeri geri dönme şansları hiç mi yok bir de dişi kuş sürekli kanatlarını titretiyordu sebebi nedir
Benim kuşumdada vardı kuş korkak ise titriyor titrek derler tekirdağda ve sadece dişi kuşlarda oluyor

Eğer eski yuvaları uçtuklarında görebilecekleri bir mesafedeyse geri gideceklerdir, değilse yabani kuşların arasına karışırlar veya başka birinin kümesine inerler..

Geri