kacarmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar 2 guvercinim vardi 1 ilk gunden kacti disi kusum vede erkek alismamisti hatta yuvaya girdigi an kacti kus erkek kusum kaldi bi tek onunda 1 ay yanina es alamiyacagim onun 1 haftada alissa kus salsam geri gelirmi ?? Veya havada disi kus gorse disi kus benimkini cekermi sadece 1 ay

Kardeşim bendede senin durumunla aynı ama benimkinin erkeği kaçtı sana tavsiyem kuşu uçurma kanadını bantla hafiften birde bende şöle bir durum oldu sana anlatığım benim erkek mardin kaçtıkten 1 saat sonra ben dişi olanının kanadını hafiften bantladım elimle yere atdım sonra kuşun etrafını 5 yabani güvercin geldi sonra baktım dişinin kanadındaki bant açılmış yabaniler kalkınca bu sefer benim kuşta kalktı ardından bir baktım başka bir erkek güvercin geldi benim kuşla beraber yere indi sonra aldım besledim sende şöle yap senin oraya çok yabani güvercin geliyorsa belki iyi olur çünkü bazen havada kaçak gelir o yabanileri uçur iner belki kaçak bu durum bende 3 defa oldu be 3üde başarılı oldu

Erkek disinin pesine gider ama ben oyle biliyorum

Benim erkek kus bi disi kus gorse havada benim kus gider takilirmi onla disinin yerinemi iner benim yerimemi

Orası belli olmaz belkin iner belki inmez ama dişi kuşu görürse her an gidebilir

Bak kardeşim benim öncedende yazdığım mavi dişi kuşum 5 gün önce aldım ve sadece 1 tane var oda bu ben bunu bu sabah uçurdum tek uçurdum içimden şöyle dedim ''İlk kuşu öptüm sonra eyer gidersen canın sağolsun gitmessen iyi olur'' sadece bunu dedim hayvanı havaya atdım baktım 5 takla atdı kuş binanın etrafında uçmaya başladı tekde alışır sadece kümesi rahat olsun yeter

Saolun kusa es aldim

Geri