Kafadaki yara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iLLeqaL54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

iLLeqaL54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Doğan
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
S.a
Bugün kuşlarımı yemlerken bir kuşun kafasının arkasındaki yarayı gördüm kuşları dün gece eşe kapamıştım.Eşi kafasına vurup kanatmış olabilir diye düşündüm.Sizce bu önemli bi yaramıdır ? Benim tedavi etmemmi gerekir yoksa zamanla kendiliğinden iyileşirmi ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0770.webp
    Fotoğraf0770.webp
    236.3 KB · Görüntüleme: 930
  • Fotoğraf0771.webp
    Fotoğraf0771.webp
    192.3 KB · Görüntüleme: 1,007
  • Fotoğraf0775.webp
    Fotoğraf0775.webp
    337.3 KB · Görüntüleme: 1,028
Sanırım Kapattığın erKek Kusun tüyLerini yolmus :D bence 1 aya düzelir tüyLeri cıkar !

Hayvana istemeden de olsa işkence etmişsin. Burdan ben hayvanı görünce acıdım. Bunlar birer can.

Kapattığın kuşların karşıt cinsler olduğuna dikkat et. Ayrıca eşleştirme folluklarının az da olsa ışık almasına dikkat et.

DilaverAybey' Alıntı:
Hayvana istemeden de olsa işkence etmişsin. Burdan ben hayvanı görünce acıdım. Bunlar birer can.

Kapattığın kuşların karşıt cinsler olduğuna dikkat et. Ayrıca eşleştirme folluklarının az da olsa ışık almasına dikkat et.

Kuşların karşıt cins olduğuna eminim.Folluk yeterince ışık alıyor.Kuşları eşleştirmek işkence mi ?

Yara bir günde düzeldi sayılabilir.2 3 içinde tamamen toparlar. :)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0778.webp
    Fotoğraf0778.webp
    184 KB · Görüntüleme: 984
  • Fotoğraf0779.webp
    Fotoğraf0779.webp
    189.8 KB · Görüntüleme: 955
kardeş kuşun yavru kızmasımı kızgın degil mi? karşıt cins degil mi bir cok nedeni var bunlara dikkat etcen bide kardeş valaha cok acıdım kuşu görünce inş iyi olur hayırlı forumlar

RaKunN' Alıntı:
kardeş kuşun yavru kızmasımı kızgın degil mi? karşıt cins degil mi bir cok nedeni var bunlara dikkat etcen bide kardeş valaha cok acıdım kuşu görünce inş iyi olur hayırlı forumlar

Yavru kızması değil.Karşıt cinsler (: İyileşti sayılır iyi dileklerin için teşekkürler. (:

Saten Kfasındaki yaraya pek benzemiyordu :D daha Çok TüyLeri ısLanmıs ve acıLmıs gibi duruyordu ? :heyo:

Geri