kafalarında şişlikler var(resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

clio1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Değerli arkadaşlar sıkıntıdayım. Yeni yavrularımda bazı sıkıntılarım var yardımcı olursanız sevinirim.
ilk resimdeki göz kenarında teramisin göz için kullandım tetra içirdim geçmedi.

iki ve üçdedi yavruların kafasında şişlik oluşuyor sarı renkte yaraya dönüşüyor birini söküp aldım ama yineledi tedavi için yardım edermisiniz.

merhaba yavrular aynı soymu acaba ırsi bir ur olabilir,ur gözü etkiliyor büyük ihtimalle,birde yuvan kalabalıkmı yavrular genelde kafadan dayak yer ve yara iltihaplanmış olabilir,nerde beslediğini,aynı soymu,yuvana göre kuş durumunu yazarsan daha hızlı yardım edebiliriz ,bendede başta sarımsı ama kabuklu yaralar vardı sonra şişti ben aldım ancak yine çıktı,ellemedim 1 ay sonra düşmüştü dayaktan olmuştu inşallah yavruların düzelir :slm:

selamlar
hastalık çiçek hastalığı genelde yazları çıkar.ve kendi kendine geçen bi hastalık sadece vitamin verebilirsin kuşlarını güçlü kalmaları açısından.yaraları kopartıp çabuk kuruması için ayakkabı boyasıda sürebirsin.
geçmiş olsun

teşekkür ederim arkadaşlar 2metrekarelik bi kümeste 12 tane kuşum var hep aynı sayıda bırakıyorum. 3. resimdeki kuşla 2. deki kardeş değil soyları farklı 1 ve 2 aynı

selamlar kardes eczaneden genta ampül 20mlg kullan sınırgada 1 sis i kullan 1 hafta kullan vucudunda nerede varsa oraya enjekte edılecek

Geri