Kafama Takılan Bi Soru Yardım Ederseniz Sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk547
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

berk547

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berk biliş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle Merhaba Saygı Değer Büyüklerim Ben Yuvamda Taklacı Besliyorum Acaba Yuvada Miski , Arap , Çakmaklı ,Şekeri Gibi Cins Kuşları Bi Arada Baksam Sıkıntı Olurmu ? :utangac:

mustafa moran

sıkıntı olmaz püsküllü olmasın içlerinde tmdır
habeş beslersen taklacılarında habeş olur

berk547' Alıntı:
Öncelikle Merhaba Saygı Değer Büyüklerim Ben Yuvamda Taklacı Besliyorum Acaba Yuvada Miski , Arap , Çakmaklı ,Şekeri Gibi Cins Kuşları Bi Arada Baksam Sıkıntı Olurmu ? :utangac:

Mini-Chat üzerinden de "Bir sorum var konu açma gereği duymadım buradan sorabilir miyim?" deyip , aynı soruyu oradada sormuştun ve 4-5 güvercinsever dostumuz "aynı ırk olduğu sürece renklerinin önemi yok." demişti.

Ben tekrar söyliyim : "aynı ırk olduğu sürece renklerinin önemi yok."

:tamam:

turkish_00' Alıntı:
berk547' Alıntı:

Mini-Chat üzerinden de "Bir sorum var konu açma gereği duymadım buradan sorabilir miyim?" deyip , aynı soruyu oradada sormuştun ve 4-5 güvercinsever dostumuz "aynı ırk olduğu sürece renklerinin önemi yok." demişti.

Ben tekrar söyliyim : "aynı ırk olduğu sürece renklerinin önemi yok."

:tamam:
İşi sağlama almak istemiş sanırım :p

Kerim Abi senin 4 -5 güvercin sever arkadaş dediğin bir sen birde diğer abimiz cevap vermişti bu arada Hakan'ın dediği gibi işimi sağlama almak istedim

Geri