Kafamı kurcalayıp duran soru!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacı45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

postacı45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan kara
Meslek
çiftçi
İlgi Alanı
Arkadaşlar bu kelebeklerin yavrusu neden böyle olmuş olabilir?Arkadaşlar bu kelebeklerin yavrusu neden böyle olmuş olabilir?

Ekli dosyalar

• Kelebekler.webp
    Kelebekler.webp
    189.7 KB · Görüntüleme: 1,175
  • Fotoğraf0156.webp
    Fotoğraf0156.webp
    199.6 KB · Görüntüleme: 1,180
Allah' ın takdiri güzel de olmuş bence ilginç renklere sahip, yaşıyorsa diğer yavrusu nasıl?

Maalesef arkadaşım diğer yavru yumurtadan çıkmadı.sonra bunların 2 yumurtası daha oldu baktılar ama yavrular yine çıkmadı.Bu yavrunun böyle çıkmasının nedeninin yumurtaya iyi bakılmaması olduğunu düşünüyorum fakat siz de ne düşünürsünüz bilemiyorum.

postacı45' Alıntı:
Maalesef arkadaşım diğer yavru yumurtadan çıkmadı.sonra bunların 2 yumurtası daha oldu baktılar ama yavrular yine çıkmadı.Bu yavrunun böyle çıkmasının nedeninin yumurtaya iyi bakılmaması olduğunu düşünüyorum fakat siz de ne düşünürsünüz bilemiyorum.

Hayır kuş gayet sağlıklı görünüyor, döllenme zaten çoktan olduğu için yumurta bakımı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Zaten öyle birşey olsa bu kuş olmazdı.

Ben bu kuşun mormal olmasını istiyordum ama olmadı olsun Allahın takdiridir.

postacı45' Alıntı:
Ben bu kuşun mormal olmasını istiyordum ama olmadı olsun Allahın takdiridir.

Allah' ın işi dediğimiz gibi fazla üzerinde durma bakarsın, istediğinden de iyi çıkar, besle bakalım.

Genetikle alakalı bir şey yumurtaya bakılıp bakılmamasıyla alakası yok demek ki kuşlarının cinsinde bu tip bir renk varmış.Kuşların soyunda bulunan çekinik renkler zaman zaman mesela 20 yavrunun 1 tanesinde ortaya çıkabilir,geçmiş yıllarda 1 çift maviden beyaz yavru aldığım oldu,arkadaşların 1 çift arap kuşundan beyaz yavru çıktı yani zaman zaman olabilir normal.

Geri