Kafasındaki Ok İle Yaşayan Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
NATİONALGEOGRAPHİC in internet sitesinden aldığım bu haberde kuşun beynine saplanan 10 cm. uzunluğundaki dart oku görülüyor.kuş ona rağmen yaşamını sürdürüyor.

080429pigeonpicture1nt0.jpg

Re: Kafasında Şişle Yaşayan Güvercin

Su güzel canlılara böyle hayvanlıklar yapan kişileri sadece 5 dakikalığına benim elime vermelerini o kadar cok isterdimki...Yazık vallhi yazık,su kusa deilde bunu ona yapan insanlara(ki bence onlar insan deil) acıyorum

Re: Kafasında Şişle Yaşayan Güvercin

Roshan' Alıntı:
Su güzel canlılara böyle hayvanlıklar yapan kişileri sadece 5 dakikalığına benim elime vermelerini o kadar cok isterdimki...Yazık vallhi yazık,su kusa deilde bunu ona yapan insanlara(ki bence onlar insan deil) acıyorum
:oley: :oley:

ewt ya her deneylerinde hayvanları kullanıyor insanlar

wallah tüm yorumlara katılıyorum.

foto montaj olamaz mı öyle gibi duruyo ama bunu gerçekten yapan birisi varsa ceker öbür tarafta

ELEMİM

elemim' Alıntı:
foto montaj olamaz mı öyle gibi duruyo ama bunu gerçekten yapan birisi varsa ceker öbür tarafta

ELEMİM

yok kesinlikle montaj değil.

arkadaşlar hep olumsuz bakmayalım görüntüye belkide kazara olup çekilmiş resimdir.inşaallah da öyledir saygılar

kusura bakmayın ama yuh diyorum yani yazık ya zaten küçük bişi kuş ne kadar canı olurdu bu kadar bi hayvanın ne istiyorlar bunlardan yaa

Geri