nadyas
Üye
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar nadyas kardeşim,öncelikle sana bursada bunları temin edebileceğin yerleri söylemeden önce,kullanacağın alanın ebat ölçüleri nedir,ilk önce bunu belirlemen gerekir.Genelde bütün güvercin ürünleri satılan dükkanlarda bunlardan bulunmkata,ancak genelde plastik,demir olan ızgaralardan bulman biraz zor,zor derken standart ölçülerde üretilior.Sen illa demirden ızgara olsun diyosan,kayhan çarşısını bilirsin değilmi,orada bir çok demirci dükkanı bulunmakta,istediğin ebatları vererk onlara yaptırabilirsin kardeşim.nadyas' Alıntı:
ozgur bicakci' Alıntı:selam benhollandadan katiliyorum bu siteye bende almak istiyorum bu izgaradan nasil gondere bilirsiniz benim kumes uzunlugu ec metre genisligi iki metre tesekkurler saygilar.
Sipikopat' Alıntı:M2 si 15 tl aldım bende
Ne işe yarıyor kusun ayagına dıskı yapışmıyor hastalıklarla temas etmiyor soguk havalarda yere basmıyor yem verdiğin zaman dıskılı yem yemıyor daha birçok yararı var sağlıklı üretim için olmazsa olmazlardan biri.