Kafesin altına konulan Izgara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nadyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

nadyas

Üye
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
Seçiniz
Ben bursada oturuyorum Kafesin altına konulan Izgarayı bursa osmangazinin nersenınde bulabılırım ?
Bunun gibi birşey

nadyas' Alıntı:
Ben bursada oturuyorum Kafesin altına konulan Izgarayı bursa osmangazinin nersenınde bulabılırım ?
Bunun gibi birşey
Selamlar nadyas kardeşim,öncelikle sana bursada bunları temin edebileceğin yerleri söylemeden önce,kullanacağın alanın ebat ölçüleri nedir,ilk önce bunu belirlemen gerekir.Genelde bütün güvercin ürünleri satılan dükkanlarda bunlardan bulunmkata,ancak genelde plastik,demir olan ızgaralardan bulman biraz zor,zor derken standart ölçülerde üretilior.Sen illa demirden ızgara olsun diyosan,kayhan çarşısını bilirsin değilmi,orada bir çok demirci dükkanı bulunmakta,istediğin ebatları vererk onlara yaptırabilirsin kardeşim.

selam benhollandadan katiliyorum bu siteye bende almak istiyorum bu izgaradan nasil gondere bilirsiniz benim kumes uzunlugu ec metre genisligi iki metre tesekkurler saygilar.

Kümes altına ızgara pazar günleri kuş pazarında bulabilirsin veysel var yem ilaç malzeme satan onlar ızgarada satıyor mt2 si 10 ytl idi en son bir birine gecmeli ızgaralar

ozgur bicakci' Alıntı:
selam benhollandadan katiliyorum bu siteye bende almak istiyorum bu izgaradan nasil gondere bilirsiniz benim kumes uzunlugu ec metre genisligi iki metre tesekkurler saygilar.

Aynen ya bende Hollanda'dan ama nerden temin edebilecegimi bilmiyorum , bunlarin plastikleri degilde demirlisi var ama onlarda cok pahali ya.

Bunların Plastik olanları ne kadar 1.50 m yeterlı olur fiyatı ne kadardır acaba.

Kuş pazarlarında derneklerde ve güvercin satan yemci veteriner gibi yerlerde bu ızgaralar satılıyor m2 10tl Bursa da.Genelde plastik olarak satılıyor.

bende var şuan 1 metre 15 tl mt2 si istanbul anadolu içerenköy tarafındayım alabilirsiniz

bu ızgaralar ne işe yarıyor yeniyim de ^^ iyi günler

M2 si 15 tl aldım bende

Ne işe yarıyor kusun ayagına dıskı yapışmıyor hastalıklarla temas etmiyor soguk havalarda yere basmıyor yem verdiğin zaman dıskılı yem yemıyor daha birçok yararı var sağlıklı üretim için olmazsa olmazlardan biri.

Sipikopat' Alıntı:
M2 si 15 tl aldım bende

Ne işe yarıyor kusun ayagına dıskı yapışmıyor hastalıklarla temas etmiyor soguk havalarda yere basmıyor yem verdiğin zaman dıskılı yem yemıyor daha birçok yararı var sağlıklı üretim için olmazsa olmazlardan biri.

çok teşekkür ederim abi ;)

s.a herkze önceikle şöyle söyleyeyim demirlerini kullanmanızı tavsiye etmem zaten kışın havanın soguk olması birde demirin kendi soguklugu eklenirse kuşda isale yol açabilir kışın yumurta almak isteyen arkadaşlar yawru alamama ihtimali olur benim tawsiyem plastik 100 kiloya kadar direnebiliyor zaten altında ayakları oldugu yerden 3 4 cm yüksektir birde tavsiyem her ay en az bir kovara kaynar su koyun ve ızgaraları içinde bekletin pislikden arınsın güzel olur yani

kümes tabanına döşeyerek, kuşların pisliklerden arınmasını sağlıosun, ayrıca kümesi temizlemen daha kolay oluyor ızgaraların alt kısmına gazete veya karton koyarak hafta da bi altını deiştirmek için kartonları al yenısını koy güzel bi aparat.

arkadaşlar bi zahmet yardım

Benim kuşlarım kümesteler 1 haftadır dışarıda yemledım fala ondan sonra kuşlar kümeste çifleşmek isteyince ötüyolarya benımkılerde öle ötuyo ama benim dişi kuş kırma o yuzden bugun 3 tane kuş alıcam 1 takım 1 tek olarak tek olan ı oo erkeğe vurcam erkek çiflleşmeye hazır oo alcağım dışı hazır mı bımıyorum kenevır verıp aksam kapatıcam sabah oldugunda yada 3 gün sonra her neyse dişide yavru oldugunu nasıl anlıcam benım bıldıgım boyle kanatları aşaya düşer belı yukarı çıkar böyle mi ?

Geri