Kafeste Üretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fırat1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Fırat1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fırat Karadağ
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Arkadaşlar Merhaba Bende büyükce bir jako kafesi var, Kafesin Ölcüsü 100x100x150 Bu Kafese Koyacagım Kuşları Salmayacagım. Sadece Kuluçka Ve Üretim için kullanıcam,Kac Cift Kuş Koyabilirim? veya 1 erkek fazla sayıda dişi koysam olurmu? Dişi Sayısı cok olursa Yuva kavgası cok olurmu?

arkadaşlar en cok ziyaret edilen sitesi diyorsunuz ama 1 cevap bile yok? Laf olsun torba dolsun diye yazdınız herelde onu

yardım istiyorsan birseyler vermelisinki neye ihtiyacın olacagını bilelim. yinede bildigim kadarı ile cevap vereyim
jako kefesi hakkında bilgim yok resim koyabilirsin yardım istiyorsan bu nu yapman lazımdı resim olsaydı daha erken gelirdi cvplar
ayrıca 1 erkek 1 dişi ile es olur fazla dişi işe yaramaz yada donem dönem eş etmelisin ayrı bölmelerde yani 1 erkek 3 dişi varsa once biri ile es edip yavruyu buyuttukden sonra bir sure diğer dişi ile koyacaksın ayrı bir bölmeye bu şekilde olur diye biliyorum ama saglıklı olmaz o sekilde yeterince buyuk ise 2 dişi 2 erkek alırsan işini görür sanırım hızlı bir sekilde ben 2 dişi 2 erkek ile 11 sağlıklı yavru aldım mayıstan ramazan bayramına kadar olan surede

Sağlıklı iki çift kuş al. Rahat rahat üretirsin.Tabi üretim şartları yerinde olacak.

uzmanefe' Alıntı:
Sağlıklı iki çift kuş al. Rahat rahat üretirsin.Tabi üretim şartları yerinde olacak.

Peki Kavga Olmazmı? Dişiler arasında yuva kavgası felan? tabi yeterli yuva koycam ama yinede yaparlarmı?
Veya erkekler arasında kavga? erkekler cok kavga ediyor mesala.. 1 erkek 2 dişi ile ciftleşmezmi dişiler ciftleşmek isteyince?

Şu kafesin fotosu yok mu bir görsek?

Jako kafesi derken jako cinsi papanlar için kulanılar irice bi kafesten bahsediyorsan bence hiçççç eziyet etme hayvanlara
ki sen geçmişsin 1 çift güvercini 2 çift güvercin koymayı planlıyosun kavga etmezlermi diyosun kuşların uçmadan durması senin yürümeden aylarca durman demektir hiç salmıcam demişsin madem hiç salmıcaksın genişçe bi yerin olması lazım
BİRDE YAŞ BELİRTMEMİŞSİN PROFİLİNDE ONUDA DÜZELTİRSEN SANA NASIL HİTAP EDİCEGİMİZİ ANLAMIŞ OLURUZ

SAYGILARIMLA
HAKAN YENİDOĞAN

Geri