Kakası uzun ip gibi ve sulu,yardım edin lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan refikilhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

refikilhan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilhan
Meslek
yok
İlgi Alanı
Arkadaşlar Muhabbet kuşum(çapkın) uzun bir süre su gibi isaldi bunun için yardımda istedim,sag olsun birkaç arkadaşın önerileri oldu.Bende bu arada tedavi için uzun süre birçok ilaç denedim isalini kesmesi için.
Sanırım bu yüzden hayvanın bağırsakları bozoldu şu anda eskisi kadar isal deyil ancak,kakası uzun hatta bu uzunluk 1-2,5 santime kadar uzuyor ve sulu.
Kuşun neşesi yerinde ancak bu durum takdir edersinizki normal değil.Bagırsaklarındaki bu düzensizliğin giderilebilmesi için nasıl bir ilaç tavsiye edersiniz.
Birçok yardımsever arkadaş olduğunu ve yardım gelecegini biliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla... :hungur:

refikilhan' Alıntı:
Arkadaşlar Muhabbet kuşum(çapkın) uzun bir süre su gibi isaldi bunun için yardımda istedim,sag olsun birkaç arkadaşın önerileri oldu.Bende bu arada tedavi için uzun süre birçok ilaç denedim isalini kesmesi için.
Sanırım bu yüzden hayvanın bağırsakları bozoldu şu anda eskisi kadar isal deyil ancak,kakası uzun hatta bu uzunluk 1-2,5 santime kadar uzuyor ve sulu.
Kuşun neşesi yerinde ancak bu durum takdir edersinizki normal değil.Bagırsaklarındaki bu düzensizliğin giderilebilmesi için nasıl bir ilaç tavsiye edersiniz.
Birçok yardımsever arkadaş olduğunu ve yardım gelecegini biliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla... :hungur:

Öncelikle kuşa ishal olmadan önce ve sonra neler yedirdiğinizi yazarmısınız?
Sadece normal Muhabbet kuşu yemiyle ishal olacağını pek sanmıyorum.

Çok önemli bişey yedirmedim,arada bir çok az yeşillik veriyordum fakat biz yemek yerken çok istiyordu kıyamıyorduk nohut tanesi kadar ekmek veriyorduk çok seviyordu.
İsal olduktan sonra isalini geçirmek için
neo teramisin (fayda etmedi)
Tetramisin (fayda etmedi)
Coxidin (fayda etmedi)
Neo Prim Fort isalini biraz kesti ancak bu defa sulu ve şehriye gibi uzun yapmaya başladı
Yukarda saydığım ilaçları birer hafta verdim.Halen neşesi falan fena deyil
Acaba bu kadar uzun süre tedavi uygulamam Çapkın'ın bağırsak düzenini bozmuş olabilirmi diye düşünüyorum.
Bu arada ilgilenmeniz bana moral verdi.yardımınızı desteğinizi sürdürürseniz çok sevineceğim.
Teşekkürler.
Saygılarımla. (:

hayvana yeşilliği kes öncelikle tam 5 tane muhabbet kuşu besliyorum biri 6 biri 4 biri 5 biri ise 2 yaşında bakımları biraz zor ama benimde başıma geldi.hayvanın altını devamlı değiştir ve ekmek ver ekmek isali keser güvercin veya muhabbet farketmez ekmek isali keser ekmeğinin üstüne az bişey türk kahvesi serpiştir işe yarıyor ama tabi denemek veya denememek sana kalmış....

ders' Alıntı:
hayvana yeşilliği kes öncelikle tam 5 tane muhabbet kuşu besliyorum biri 6 biri 4 biri 5 biri ise 2 yaşında bakımları biraz zor ama benimde başıma geldi.hayvanın altını devamlı değiştir ve ekmek ver ekmek isali keser güvercin veya muhabbet farketmez ekmek isali keser ekmeğinin üstüne az bişey türk kahvesi serpiştir işe yarıyor ama tabi denemek veya denememek sana kalmış....

Teşekkür ederim dostum dediklerini yapacağım,zaten yeşillik çok nadir veriyordum.benim kuşumda şu anda 5 yaşında
bundan öncekide 12 yaşındayken böyle bir isali kesemediğim için öldü. Bütüm korkum ondan.
İlgilenmen beni çok sevindirdi.
Saygılarımla

Geri