KALİTELİ TAKIM OYUN KUŞU ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülentvatansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bülent vatansever
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
İZLEYEREK KALİTELİ TAKIM OYUN KUŞU ALMAK İSTİYORUM,

abi eğer biraz beklersen sana oyun kuşlarımın yavrularından verebilirim bende kümesi yeni çatıdan kaldırmak zorunda kaldım bir arsaya sandık yöntemiyle uçurmaya götürüyorum kuşları alıştırıp uçurabilirsem gelir izler alırsın

emre istanbulun neresinde oturuyorsun ?

1-2 ay sabrınız varsa çok iddialı yavrular yetişiyor. Ana babaları zehir gibi kuşlar.İnşallah videolarınıda buradan paylaşacağım.
Saygılar

diyarbakırda satılık sabuni taklacı var izeyerek almak sartı ile. daha baska ceşit oyun taklacılarımızda vardr. yolunuz düşerse irtibata geçersiniz...

Mahmut Bey telefon verirseniz irtibata geçer , haftasonu gelebiliriz.
Telefon numarasını aşağıdaki mail adresine atabilirsiniz.
[email protected]

abi hala kuş almadıysan elimde birkaç tane oyunlu kuş var gelip izleme imkanında var kuşları numaramı yazıyım istersen irtibata geçersin 05362304786

Emre kardeşim merakımdan soruyorum, yukarıda sandık yöntemiyle kuş uçurmaya çalıştığını yazmışsın. Başarılı oldun herhalde ki izlemeye davet edebiliyorsun. Burası uygun değil belki ama merak ettim. Nasıl bir yöntem kullandığını ve ne şekilde yaptığını uygun bir yerde başlık açarak anlatabilirmisin. Bu yöntemi döneklerde kullanıyorlar ama taklacılarda zor olduğu söyleniyor, belli bir yere mi alıştırdın yoksa sandığa ( kutuya-kafese) alıştırıp istediğin yerde uçurabiliyormusun? Bilgi verirsen çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. İyi uçurmalar.
Kadir.

Geri