Kaliteli üretim .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKAYNAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKAYNAK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali kaynak
Meslek
web master
İlgi Alanı
Kediler
Selamın Aleyküm Cümleten ,
İlk başta size birşeyler anlatayım sonra konuya gireyim benim kuşlarla samimiyetim 15 20 yıllık 7-8 yıldan beri yer dolayısıyla kuş besleyemiyorum ama kafası havada gezenlerdenim :) Nerde bir sürü veya tek kuş görsem içim gider eski yıllarım aklıma gelir ben kaliteli kuş beslemeyi severim şu anda çok güzel bir planım var yıllar sonra.
"1 çift kaliteli takım almayı düşünüyorum Fiyat Aralığım 1000 5000 arası "
Sizce alacağım kuşların yavrusunu alıp satabilirmiyim istediğim zaman 1 çift yavruyu 1000 liraya satabilirmiyim bu düşüncem var Birde kolay satım yapabileceğim bir Cins öneriniz olabilir mi ? Anlattığım gibi yaklaşık 7-8 yıldan beri besleyemiyorum .
Hayırlı Geceleriniz Olsun .

BALKONA 1m 1m kümes yaptırtıyorum sadece 1 çift için ona göre kuş önerilerinizi bekliyorm .

Yavrusunu alip direk satabileceginiz kus sadece süs kuşu yani tepeli şebap türu kuslar fakat bu tur kuslar yapma kus oldugundan surekli moda degisir siz alirsiniz uretmeye baslarsiniz bi bakmissiniz modasi gecmis o kus 10lira bu durum şebap araplarda sadece gecerli degil ama alacaginiz arap takin cok ustun olmali ozellikle boy post renk goz tirnak gaga paca en ufak eksik olmazsa kasali kus olursa yavrusunuda satmakta problem yasamassin

benim kanaatim, bu iş zevk işi. iyi paraya kuş alıp üretip kar elde etmeyi düşünüyorsanız yanılırsınız. bunun örneklerini çok gördüm.
anlattığınız üzere güvercin sever birisiniz. bence en iyisi beğendiğiniz kuşlardan ( yeni kümes kuracaksanız önce düşük maliyetli olanlardan ) bir kaç çift alıp zevkini sürmeye bakın.

Bu konuda sıkıntı yasarsınız hayvan beslemek ve satmak çok sıkıntılıdır kesinlikle matematiksel bir olay değildir hesaba pek gelmez ama kuş besleyecekseniz öncelikle nitelik olarak kendini bilen ustalarla takılmanız ve ondan sonra karar vermeniz gerekir tabiki oyun kuşu almanız iyi olur ve lakin onunda iyisini bulmak nerdeyse imkansızdır emek çaba yıllar vb... seyler gerekir... ama yapabiliyorsanız bir usta bulun sızı maddi kaznöç kapısı olarak görmeyen nitelikli biri olsun o zaman isteklerinize yavaş yavaş ulaşırsınız...

Dostlarım güzel insanlar hepiniz çok güzel yazmışsınız benim sıkıntım işte bir sıkıntı kalır bir kuşa 2000 lira verip 200 liraya satmayımda onu demek istiyordum aslında. . :) şimdi size kümesimden görüntüleri atacağım .

VAZGEÇ DERİM O SEVDANDAN

GÜVERCİN TUTKUSU TİCARETE BENZEMEZ.SENİN TUTKUNUN TEMELLERİ ZAYIF..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri