KAMİKAZİLERİN CULUKLERİ VE UCUS RESİMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asilhector
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

asilhector

Üye
Siteyi ziyaret et
herschaaldekopievanzelroi8.jpg

herschaaldekopievanzelrzv2.jpg

herschaaldekopievanzelrhp8.jpg

herschaaldekopievanzelrua2.jpg

herschaaldekopievanzelruf3.jpg

herschaaldekopievanzelryx2.jpg

herschaaldekopievanzelrfv0.jpg

herschaaldekopievanzelrmh0.jpg

herschaaldekopievanzelrsw2.jpg

herschaaldekopievanzelrbs1.jpg

herschaaldekopievanzelrdp0.jpg

herschaaldekopievanzelrek2.jpg

herschaaldekopievanzelrqd9.jpg

herschaaldekopievanadanln1.jpg

herschaaldekopievanadancn6.jpg

herschaaldekopievanadanjp4.jpg

Yavruların neşesi çok iyi görünüyor maşallah ali abi.Çalışmalarınız için çok teşekkür ederiz.

daha nice sağlıklı yavrular almanız dileğiyle.

Abi kuşların çok güzel maşallah allah saglıklı bol yavrular vermesi dileğiyle bişi sorabilrmiyim Siz Adanalımısınız?

maşallah çok güzel kuşlar bunlar nasıl dalış yapıyorlar ben anlamadım bi anlatırmısınnn saygılarrr....

boşnakesat' Alıntı:
maşallah çok güzel kuşlar bunlar nasıl dalış yapıyorlar ben anlamadım bi anlatırmısınnn saygılarrr....
Ben bildigim kadarıyla anlatayım...
Bizim yerli diye hitap ettiğimiz Adana ırkı güvercinler 2'li 3'lü grupla birlikte (buna posta denir) uçurulur (benm gözlemlediğim kadarıyla bende besliyorum :)) istenildiği kadar yükseğe çıktımı kuşa parlak çekilir(ben halen beceremiyorum hayvanın canı yanıyor diye o yüzden strafordan yaptım Asilhectorun yöntemi) kuş yıldırım gibi çok hızlı bir şekilde yuvasına dogru dalar... İşte bu ırkın zevkide burada başlar saygılarımla...

ali gülçer abimiz bildiğim kadarıyla denizli tarafından ama su an burdur/tefenni/hasanpas köyünde ikamet etmekte

abi adanalıların çok güsel ama tüyde bazıları herhalde...

ali abim yine harıkasın maşallah allahtan daha ıyı kuşların olması temenısıyle guzel abım

Geri