kanad sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lethaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Lethaus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerem gökcen
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
Mrblar arkdaslar benim yiğen kusları ucurken bitane kusu elinle fırlatmıs kusda kuyruk ustunun olduğu tarafı sert bi sekilde antene carpmıs biraz derisi soyulmustu ama görünürde büyük bi yarası yoktu kus 2 gun keyifsiz bi sekilde püstü simdi Neşesi yerine Geldi ama sol kanadını colak gibi yarım ve gücsüz sekilde cırpıyor ama kuşun sağlıklığnda problem yok yemini yiyior vs nesesi yerinde kanadı için ne yapmak lazım acaba delta cortril veya dekort kullansam faydası olurmu yoksa kendi halinemi bırakyım cok hafifte kanadının bitiş tarafında sanki şişlik olmıus gibi geldi bana simdiden bilgiler için tsk ederim

bence bir hafta felan hiç uçurma elinden bile atma kanadı incinmiştir kanatları hareketsiz kalsın yakında düzelir

Bahsettiğiniz delta kortril ur problemi olan kuşlar için. Kanadı incimiş olabilir bi kaç gün daha dinlendirin. Gelişme olmazsa Yarım tane dekort hap yutturun.

sislik eklemdeyse sorun cikarabilir ama kanatta eklemde deilde kemiklerin oldugu bolumde ise kusunuz buyuk ihtimalle 4 5 gun icinde tekrar ucacaktir ama sislik eklemdeyse herhangi bir varsayimda bulunmak yanlis olur.Benim bir miski 2 aylik guvercinim sol kanadinin baska bi guvercin tarafindan eklemden kakilip kanatilmasi sonucu ucamiyor.sol kanatta hafif bi sekme oluyor kanat cirpma sirasinda yarim metre anca yukseliyor.

Geri