kanadında ki sorun ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle sitede gerekli aramayı yaptım ama ne yazık ki kanatla ilgili bişey bulamadım..benim bir kuşumun sol kanadı sürekli aşağıya sarkmış bir vaziyette duruyor ucurmaya calışıyorum uçmuyor çatıdan çatıya zor gidiyor sizne neden öyle cevaplarınız için teşekkürler

kimsenin bi bilgisi yok mu :hayir:

kuş daha önce kanatı çekıkmıydı daha sonra çıkdı ve ucamıyomu ? yada ne zamandır ucurmadın bıraz ayrıntı ve resım koyarsan abi anlasılır ne oldugu kanadın ?

kuş bana hediye geldi önceden gayet iyi uçuyormuş bana geldiğinde her iki kanadınında 2 büyük teleği çekilmişti şuan yavaş yavaş çıktı ama halen düzeltmedi kanadını hemen yuvaya giriyor sadece yem yemek için çıkıyor

benim düşüncem, vitamin ver güçlendır kuşu kapalı bir yer varsa antraman yapdır yavas yavas teleklerı cekıldı ıcın bayadır uçmuyordur yani ,performans kaybı olabılır : benim de güvercinlerde oldu 2 tanesinde örnek verım bırı yumarta bakan kusdu onunda kanatları yerdeydı ,. dıgerı 1 yaşında felandı kanadı yerdeydı tek kanadı hep yerdeydı ucamıyodu dedıgın gıbı onun ıcın vıtamın depola guclendır derım ben tabıkı benım dusuncem,

eyvallah kardeşim

abi kuşunun iki kanadınada bak bi şişlik varsa veterinere götür

baktım kardeşim bi şişlik yok yavaş yavaş antreman vere vere düzelticez başka yolu yok

bakalım artık yavaş yavaş antreman verıyorum inş düzelir

Geri